Ads Area

Honor Magic5 Pro Dxomark Kamera Ve Ekran Testlerinde Zirvenin Sahibi Oldu

Sektöre öncülük eden yenilikleri ve güncellemeleriyle yeniden tasarlanan HONOR Magic5 Pro, akıllı telefon kamera ve ekran performansında standartları belirliyor. 
 

Yeni amiral gemisi “HONOR Magic5 Serisi” modellerini Mobil Dünya Kongresi 2023’te (MWC) tanıtan HONOR, Magic5 Pro modeliyle yeni bir başarıya imza attı. 


 
Akıllı telefonların çeşitli kriterlere göre değerlendirildiği DXOMARK listesinde hem kamera hem de ekran sıralamasında birinci sırada yer alan HONOR Magic5 Pro, böylece markanın sınıfındaki en iyi ürünleri geliştirme konusundaki iddiasını bir kez daha göstermiş oldu. 
 
HONOR Magic5 Pro modelinin başarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan HONOR CEO’su George Zhao "En son amiral gemimizin DXOMARK'taki bağımsız araştırmacılar tarafından akıllı telefon kamera ve ekran sıralamasında 1. sıraya yükselmesinden ve Ar-Ge ekibimizin gücünü ve yeteneklerini kanıtlamasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.
 
 Akıllı telefon kamerası ve ekran teknolojisinde daha da büyük atılımlar yapmayı dört gözle beklediğimiz için bu başarı bizim için sadece bir başlangıç.” dedi. 
 
HONOR Magic5 Pro rakipsiz kamera sistemi ile DXOMARK’ta birinci sırada 
 
DXOMARK'ın sıralamasında akıllı cihazlar; fotoğraf çekme, bokeh, yakınlaşma, video çekme ve ön izleme gibi çeşitli performans değerlendirmelerine tabi tutuluyor. Bu araştırmalarda 152 puan elde eden HONOR Magic5 Pro, en yüksek puanı alarak küresel kamera sıralamasında ilk sıraya yerleşti. 
 
 DXOMARK’ın değerlendirmelerinde sıralamayla ilgili şu ifadelere yer verildi “HONOR Magic5 Pro sıralamamızın yeni lideri. Ayrıca tüm ışık seviyelerinde yakalamış olduğu olağanüstü sonuçlar sayesinde fotoğraf sıralamasında 1 numaraya yerleşti. 
 
HONOR Magic5 Pro, yüksek enstantane hızı sayesinde hareket eden nesneleri adeta duran objeler gibi yakalarken detayları mükemmel alıyor, fotoğrafta oluşacak kirliliği de önlüyor. Bu sayede aile veya arkadaşlar arası kullanım konusunda da yıldızı parlayan bir cihaz olarak öne çıkıyor. 
 
 50 MP Geniş Kamera, 50 MP Ultra Geniş Kamera ve 50 MP Periscope Telefoto donanımına sahip HONOR Magic 5 Pro, bu özellikleriyle kullanıcılarına daha fazla netlik, daha iyi pozlama ve daha zengin dinamik aralığa sahip görüntüler sunuyor. 
 
HONOR Magic5 Pro, başarılı performansına ek olarak dış ve iç mekan, düşük ışık, arkadaş ve aile ortamında kullanım gibi senaryolar ile DXOMARK sıralamasında en yüksek puanı elde etti.  
 
Kameralar arası mükemmel uyum 
DXOMARK'ın kamera testlerinde dikkat çeken diğer bir unsur HONOR Magic5 Pro'nun ultra geniş açıdan telefotoya geçişte iyileştirilen yakınlaştırma performansı oldu. 
 
Bu özelliği HONOR Magic5 Pro'yu yakınlaştırma konusunda pazardaki en iyi cihazlardan biri olarak ön plana çıkarıyor. 
 
HONOR Magic5 Pro'nun ultra geniş kamerası doğal odak uzaklığında ve hafif yakınlaştırmalarda çok iyi sonuçlar veriyor. Fotoğrafın kalitesi tüm ışık koşullarında, özellikle aydınlık ortamlar ve iç mekanlarda harika sonuçlar veriyor. 
 
Fotoğraf konusundaki yetenekleriyle listenin en üst sırasına yerleşen HONOR Magic5 Pro, DXOMARK’ın video testlerinde de başarılı bir performans sergiledi. 
 
DXOMARK, HONOR Magic5 Pro’nun video konusunda şu ana kadarki en iyi Android tabanlı akıllı telefon ve SDR video formatında en iyi cihaz olduğunu vurguladı. 
 
Bir önceki modeline oranla belirgin geliştirmeler yapılan HONOR Magic5 Pro, sahip olduğu IMAX Enhanced Movie Master ile kullanıcılarına sinema seviyesinde çekim ve düzenlemeler yapma imkanı tanıyor.  
 
Premium ekranı ile DXOMARK sıralamasının en üstünde
 
HONOR Magic5 Pro, DXOMARK’ın okunabilirlik, renk, video, hareket, dokunma ve diğer unsurlardan oluşan 6 farklı akıllı telefon ekran testi değerlendirmesine de girdi. 
 
Olağanüstü ekran teknolojisiyle 151 gibi etkileyici bir puan alan cihaz, DXOMARK'ın Akıllı Telefon Ekran Sıralamasında da 1. sırada yer aldı. 
 
 DXOMARK’ın açıklamasında "151 puan alan HONOR Magic5 Pro ekran, tüm temel özelliklerdeki çok yönlü ve tutarlı performansı sayesinde DXOMARK sıralamasında zirveye yerleşti." ifadelerine yer verildi. 
 
 DXOMARK testi, HONOR Magic5 Pro'nun test edilen tüm aydınlatma koşullarında görmeyi kolaylaştıran ayarları sayesinde çok iyi bir okunabilirlik sağladığını gösteriyor. 
 
Novel Display Luminance Enhancement Teknolojisi ile donatılan HONOR Magic5 Pro, net görseller için parlak güneş ışığı altı gibi dış mekan kullanımlarında dahi 1800 nit'lik en yüksek HDR parlaklığını sunuyor. 
 
Tipik 120nit iç mekan parlaklığı ve 800nit dış mekan parlaklığı için Çift Parlaklık Kalibrasyonu kullanan HONOR Magic5 Pro, ekran renk doğruluğu konusunda ise sektör lideri özellikler sunuyor. 
 
DXOMARK testi, HONOR Magic5 Pro'nun renk sunumunun, ister objektif ister algısal değerlendirme altında olsun, çoğunlukla doğal ve doğru olduğunu ve HONOR Magic5 Pro'nun bu konuda rakiplerinden daha iyi performansa ulaştığını gösteriyor. 
 
HONOR Magic5 Pro'nun Ekran ve Kamera performansının DXOMARK'ın bağımsız testlerinde elde ettiği önemli başarılar, HONOR için yeni bir kilometre taşını işaret ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area