Ads Area

Vodafone Busıness Müşterilerine Dijitalden Hat Satın Alma Hizmeti

Vodafone Business, sektöründe bir ilke imza atarak dijitalden hat satın alma kanalını kurumsal müşteriler için hizmete açtı. 
 

Kurumsal müşterilerin hem hat taşıma hem de yeni hat satın alma süreçlerini dijital kanallardan gerçekleştirmelerine olanak sağlayan Vodafone Business, bu hizmette lansmana özel olarak ilk 3 ay boyunca tarife ücreti almayacak. 
 
Hizmet, sonraki 9 ay boyunca taahhütlü fiyat imkanı ile sunulacak.   


 
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, sektöründe bir ilke imza atarak dijitalden hat satın alma kanalını kurumsal müşteriler için hizmete açtı. 
 
Uçtan uca dijital bir başvuru deneyimi yaşatmayı hedefleyen Vodafone Business, dijitalden hat satın alma hizmeti ile kurumsal müşterilerinin herhangi bir şubeye gitmeden bulundukları yerden hatlarını hızlı ve kolay bir şekilde Vodafone’a taşımalarına imkân sağlıyor.   
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, şunları söyledi: 
 
“Vodafone Business olarak sektörde bir ilke imza atarak dijitalden hat satın alma hizmetini kurumsal müşterilerimize de sunmaya başladık. Bu hizmet ile artık kurumsal müşterilerimiz hem hat taşıma hem de yeni hat satın alma süreçlerini web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilecek. 
 
Tüm işlemlerin dijital kanallar üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiği bu hizmeti ilk 3 ay boyunca tarife ücreti almadığımız bir yıl sonu kampanyası ile sunuyoruz. Vodafone Business olarak dijitalleşme yolunda müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” 
 
Kurumsal müşteriler web sitesi üzerinden tarifeleri ve tarifelerle ilgili tüm detayları inceledikten sonra kısa bir süre içinde hat taşıma ya da yeni hat satın alma işlemlerini başlatabiliyor. 
 
Hattını taşımaya karar veren kurumsal müşteriler ‘Vodafone’lu Ol’ butonuna tıklayarak tarifeleri ve ücretlerini görebileceği bir sayfaya yönlendiriliyor. 
 
Müşteriler her bir hat için farklı bir tarife seçimi yapabiliyor. Yeni hat alımı yapıldığında ise numara arama seçeneği sayesinde müşteri numara havuzundan istediği hattı seçebiliyor. 
 
Son aşamada ise müşterilerden yasal belgelerin alınması, SIM kartların teslimi için işyeri adreslerine kendilerinin belirlemiş olduğu randevu saatinde kurye ile hizmet veriliyor. Böylece müşteri bulunduğu yerden ayrılmadan işlemlerini hızlıca tamamlayabiliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area