Ads Area

Fibabanka Mobil’den BES yaptıranlara 750 TL’lik CarrefourSA Hediye Çeki

Genç ve dinamik yapısı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren Fibabanka, mobil uygulaması üzerinden Fibaemeklilik’te Bireysel Emeklilik (BES) yaptıranlara 750 TL değerinde CarrefourSA çeki hediye ediyor. 
 

Teknolojik alt yapısı ile müşterilerine ve sektöre değer katan, müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanında olan Fibabanka, mobil bankacılık uygulaması üzerinden Bireysel Emeklilik (BES) kampanyası düzenliyor. 
 


Bu doğrultuda Fibabanka Mobil’den Fibaemeklilik BES yaptıranlar, 750 TL değerinde CarrefourSA hediye çeki kazanıyor. 
 
Biriktirirken kazandıran kampanya ile Fibabanka’dan BES başlatanlar yüzde 30 devlet katkısının yanı sıra emeklilik yatırım fonlarının çeşitliliğinden de faydalanabiliyor.  
 
Fibabanka’dan sigorta sektörüne yatırım  
Finansal teknolojilere yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü uygulamaları hayata geçiren Fibabanka ile Alman sigorta devi Talanx’ın Türkiye’deki temsilcisi HDI Sigorta, yakın zamanda Fiba Holding çatısı altında yer alan Fibaemeklilik’in hisselerini satın alarak güçlü bir iş ortaklığına imza atmışlardı.
 
HDI Sigorta ile yapılan ortaklık ve dağıtım kanalı anlaşması kapsamında da Fibaemeklilik’in Fiba Grubu bünyesindeki bireysel emeklilik, hayat sigortası ve sağlık sigortası alanlarındaki çalışmaları Fibabanka çatısı altında devam ediyor. 
 
 2023 yılının başında da Fibabanka, HDI Sigorta ile yüzde 50-50 ortaklıkla elementer branşlarda faaliyet gösterecek Fibasigorta şirketini kurdu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area