Ads Area

Trendyol, bu yılbaşında farklı hediye alternatifleriyle hayatı güzelleştiriyor

Trendyol, bu yılbaşında kendine ve sevdiklerine farklı ve özel bir hediye almak isteyenler için Trendyol Sanat ve Sepette İyilik’te ki hayatı güzelleştiren hediye alternatifleriyle farklılaşıyor. 
 

"Eşsiz, tek" özelliğine sahip bir hediye arayışında olanlar Trendyol Sanat’ta yer alan 1000’e yakın sertifikalı ve sanatçı imzalı eşsiz eserden birini tercih edebilir ya da Sepette İyilik ile 58 STK’nın yaklaşık 3 bin ürünü arasından bir hediye seçerek aynı zamanda başka hayatlara dokunup, doğaya, hayvanlara, çocuklara, kadınlara destek olabilirler.  
 


 Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, yeni yılda sevdiklerine hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunarken, yılbaşı kategorisinde yüz binlerce ürünü müşterileri ile buluşturuyor. 
 
Teknoloji gurularından, moda tutkunlarına, sanat severlerden gamer’lara herkesin ilgi alanına göre hediye seçeneklerini bir arada sunan Trendyol, bu yılbaşında iyilik yaparak ya da bir sanat eseri ile sanata bir adım daha yakınlaşarak hayatı güzelleştiren hediye alternatifleriyle farklılaşıyor.  
 
Hediyelerinizi Trendyol Sanat’tan alın hem sanata hem bağımsız sanatçılara destek olun 
 
Bağımsız sanatçıları desteklemek, sanatı daha ulaşılabilir kılmak için 2022 yılı başında hayata geçirilen Trendyol Sanat, birinci yaşında 150’den fazla bağımsız sanatçının bine yakın eserini bir arada sunuyor. 
 
Trendyol Sanat’ta yer alan her bir eser "eşsiz, tek" olma özelliği ile öne çıkarken, sevdiklerine özel bir hediye arayanlar için önemli bir alternatif. Üstelik her eser, sertifikalı ve sanatçı imzasıyla birlikte gönderiliyor. 
 
Siz de sevdiklerinize özel bir hediye almak isterseniz, Trendyol Sanat’ta yer alan resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik alanlarında sanatçıların ürettiği eserler arasından seçim yapabilirsiniz. 
 
Eserleri trendyol.com web adresi ya da Trendyol mobil uygulamasındaki arama motoruna "Sanat Eseri" yazarak incelemek mümkün.  
 
Sevdiklerinize hediye alırken başka hayatlara dokunabilirsiniz
 
Yılbaşında alışılmışın dışına çıkıp kadınlara, çocuklara, sokak hayvanlarına, doğaya destek olmak istemez miydiniz? 
 
58 sivil toplum kuruluşunun kupadan cüzdana, çantadan sweatshirt’e kadar yaklaşık 3 bin ürünü Trendyol Sepette İyilik’te tek bir çatı altında yer alıyor. Böylece sevdiklerinize ne alacağım diye düşünmenize gerek bile kalmadan çok sayıda alternatif ve her bütçeye uygun bu binlerce alternatif arasından hediyenizi alabilirsiniz. 
 
Ürünlerin gelirinin tamamı ilgili STK’ya aktarılıyor, böylece sivil topluma destek olarak hediyenizle başka hayatlara dokunabilirsiniz. Sepette İyilik’e trendyol.com web adresi ya da Trendyol mobil uygulamasındaki arama motoruna "Sepette İyilik" yazarak ulaşabilirsiniz.  
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area