Ads Area

iyzico Cep POS, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor

Türkiye’nin finans teknoloji lideri iyzico, üye iş yerleri için yeni bir hizmeti daha devreye aldı: 
 

“iyzico Cep POS”. iyzico Cep POS sayesinde, üye iş yerleri POS cihazına ihtiyaç duymadan, Android işletim sistemli akıllı cihazlardan NFC ile ödeme alarak, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor. 
 


iyzico Cep POS, mağazada kasa harici herhangi bir yerden tablet ve cep telefonu ile temassız özellikli banka ve kredi kartlarından ödeme almayı mümkün hale getiriyor. 
 
 “Ödemeyi demokratikleştirmek ve herkes için ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, yeni hizmeti iyzico Cep POS ile, üye iş yerleri için fiziki POS kullanımını ortadan kaldırarak, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor. 
 
iyzico üyesi olan tüm iş yerleri, “iyzico İşim İçin” mobil uygulamasını Android işletim sistemli ve NFC uyumlu cep telefonu ve tabletlerine indirerek iyzico Cep POS kullanımına başlayabiliyor. 
 
 Kolay kurulum ve hızlı ödeme alma imkanı sağlayan iyzico Cep POS üye iş yerlerine, tek entegrasyonla akıllı cihazlarını POS’a çevirerek, bankaya başvurma gerektirmeden, anında temassız ödeme alma imkanı sağlıyor. 
 
Ayrıca iyzico Cep POS, fiziki mağaza alışverişlerinin yanı sıra, satış noktalarında, kapıda ödemelerde ve stant satışlarında da kullanılabilecek. 
 
iyzico Hakkında: 
iyzico; 2013’te farklı büyüklüklerdeki şirketlere e-ticaret dünyasında sanal POS hizmeti ve yapay zeka tabanlı ödeme teknolojileri sunmak amacıyla kuruldu. 
 
Basit ve güvenli platformu ile karmaşık ödeme alma süreçlerini kolaylaştıran iyzico, kısa süre içerisinde binlerce şirketin dijitalleşmesine katkı sağlayarak büyük başarılara imza attı ve 2019 yılında dünya ödeme devi PayU tarafından satın alındı.
 
iyzico, bu güçlü yapıyla birlikte şirketlere sunduğu hizmetlerin yanı sıra finansal hizmetleri demokratikleştirmek ve herkes için ulaşabilir kılmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 
 
iyzico Korumalı Alışveriş ile tüketicilerin internet alışverişlerine karşı duyduğu endişelere çözüm sunuluyor ve daha iyi bir deneyim yaşamaları sağlanıyor. iyzico mobil uygulaması üzerinden 7/24 canlı destek ve iptal/iade süreçlerindeki kolaylıklar ile kontrol tüketicilere geri veriliyor. 
 
Bugüne kadar 2 milyondan fazla tüketici, internet alışverişlerini iyzico Korumalı Alışveriş güvencesiyle gerçekleştirdi ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. 
 
Karma bir ödeme çözümü olan iyzico ile Öde ürünüyle ise bankacılık hizmeti almayan milyonlarca tüketicinin, iyzico Korumalı Alışveriş güvencesiyle internetten alışveriş yapabilmesi sağlanıyor. 
 
 iyzico; geliştirdiği kolay, erişilebilir ve yenilikçi teknolojilerle internet alışverişlerini hem tüketiciler hem de satıcılar için kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area