Ads Area

Bıtdefender, Av-Comparatıves Epr (Uç Nokta Güvenliği) Raporunda En Üst Sırada Yer Aldı

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, AV-Comparatives’in en son yayınladığı EPR (Uç Nokta Güvenliği) raporunda “Stratejik Lider” olarak konumlandı.
 

10 farklı uç nokta siber güvenlik çözümünün performansının karşılaştırıldığı ve değerlendirildiği “Endpoint Prevention and Response Product Validation” raporunda Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise, hem önleme hem de algılama özellikleriyle test edildiği tüm senaryolarda güvenlik ihlallerini önleyerek %100 kümülatif aktif yanıt oranıyla en üst sırada yer aldı. 


 
Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, AV-Comparatives'in “Endpoint Prevention and Response Product Validation” raporunda “Stratejik Lider” olarak konumlandı. 
 
Tarafsız ve bağımsız sonuçlar elde etmek amacıyla her yıl denetlenen sertifikalı bir test laboratuvarı olan AV-Comparatives’in en son testinde Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise, 10 siber güvenlik tedarikçisi için oluşturulan 50 farklı siber saldırı senaryosunda %100 oranıyla güvenlik ihlallerini önlemeyi başardı. 
 
Böylece gelişmiş tehditleri önleme, tespit etme, analiz etme ve müdahale yetenekleri açısından yetkinliği bir kez daha kanıtlanan Bitdefender, en yüksek performansı gösteren güvenlik yazılımı oldu. 
 
AV-Comparatives’in uç nokta önleme ve yanıt testi, bir kuruluşun tüm ağına sızmayı amaçlayan çok aşamalı saldırılarla başa çıkması gereken uç nokta önleme ve yanıt (EPR) çözümleri için bugüne kadar yapılan en kapsamlı testti. 
 
Gerçekleştirilen testte 10 kritik siber güvenlik tedarikçisi çok aşamalı saldırıları algılama, araştırma ve engelleme yeteneği açısından değerlendirildi. 
 
Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise, bu araştırma sonucunda Bitdefender’ın uç nokta güvenliği, uç nokta algılama ve yanıt verme ve önleme pazarındaki konumunun başarısını bir kez daha kanıtladı.  
 
“Bitdefender, Lider Uç Nokta Korumasına Sahip Güvenlik Yazılımı”
 
Artan siber saldırılara karşı etkili bir yanıt vermek için sağlam stratejilere sahip olmak, saldırıların işletmelere verdiği zararın engellenmesine ek olarak olaydan sonra şirket itibarını etkileyen olumsuzlukları azaltma konusunda da hayati önem taşıyor.’’ ifadelerinde bulunan Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye Distribütörü 
 
Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, gelişmiş çok aşamalı saldırılar karşısında bireysel iş ortaklarına yönelik ağ saldırılarını tespit etmenin artık tek başına yeterli olmadığının ve ağlar, bulut ortamları, bireysel cihazlar dahil olmak üzere tüm ortamı koruma yeteneğinin daha çok önem taşıdığının altını çiziyor. 
 
AV-Comparatives'in son testi, GravityZone Business Security Enterprise’in APT'leri algılama, yayılmadan ve hasara yol açmadan önce durdurma konusundaki üstün yeteneğini bir kez daha doğruluyor. 
 
Lider uç nokta korumasına sahip güvenlik yazılımı çözümü olan Bitdefender, kurumların güvenliği gerektiği gibi ölçeklendirmesini ve siber dayanıklılıklarını artırmasına büyük katkı sağlıyor.  
 
Bitdefender Antivirüs 3 Başlıkla Öne Çıkıyor 
 
1. “Stratejik Lider” Olarak Konumlandı: Rapora göre “Stratejik Lider” olarak adlandırılmak, Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise’ın optimum operasyonel ve analitik iş akışı özellikleriyle birlikte “olağanüstü önleme, algılama, yanıt verme ve raporlama yetenekleri” sergilediği anlamına geliyor. 
 
2. En Yüksek Aktif Yanıt Oranı: Bitdefender GravityZone Business Security, test edilen tüm senaryolarda güvenlik ihlallerini önleyerek %100 kümülatif aktif yanıt oranı elde etti. 
 
3. Pazardaki Konumunu Güçlendirdi: Rapor, Bitdefender GravityZone Business Security çözümünün, yüksek operasyonel doğruluğu ve düşük hatalı pozitif oranını gözler önüne sererek Bitdefender’in uç nokta güvenliği, uç nokta algılama ve yanıt verme ve uç nokta koruma ve önleme pazarındaki konumunu güçlendirdi. 
 
AV-Comparatives konuyla ilgili "EPR testi, 50 farklı senaryosuyla saldırıya uğrayan kuruluşları taklit ediyor. Bitdefender, tespit ettiği saldırılarda kötü amaçlı yazılımları sonuna kadar analiz ederek oldukça ayrıntılı bilgiler verebiliyor.’’ açıklamalarında bulundu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area