Ads Area

Hepsiburada, iki ayrı fırsat kampanyasıyla iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı

Hepsiburada’nın ‘3 ay takside 0 vade farkı’ ve ‘eskiyi getir yeniyi götür’ fırsatlarıyla iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ modelleri için ön siparişle teknoloji tutkunlarını bekliyor. 
 

Hepsiburada, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ile şimdiye kadarki en gelişmiş iPhone serisini tümü dayanıklı ve sofistike bir tasarım, etkileyici kamera gelişimeleri ve hayati önem taşıyan yeni güvenlik özellikleriyle; bütçeleri rahatlatan iki ayrı kampanyayla müşterileriyle buluşturuyor. 


 
 Hepsiburada’nın sunduğu ilk fırsat, alışveriş kredisiyle, 3 ay takside 0 vade farkı imkânı. 
 
Bu fırsatla Hepsiburada müşterileri, vade farkı ödemeden 3 ay taksit imkânıyla iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ modelleri için ön sipariş verebiliyor ve 23 Eylül’den itibaren teknoloji harikası iPhone 14’lerine Hepsiburada kalitesi ve güvencesiyle kavuşabiliyorlar. 
 
Ayrıca 16 Eylül’de başlayan bir haftalık ön sipariş döneminde İstanbul, Ankara, İzmir’den verilen online siparişler, resmi satış günü olan 23 Eylül Cuma gecesi önceliklendirilerek kurye teslimatıyla adrese gönderilecek. 
 
Hepsiburada, öncelikli teslimat fırsatına lansman dönemi de devam edecek. 26 Eylül’e kadar verilen siparişler de aynı gün kurye ile teslim edilecek. 
 
Hepsiburada ‘Eskiyi Yenile’ kampanyasıyla, eski telefonlarının bedel değerlendirmesi kadar indirim alarak, iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ler ile değiştirebiliyor.
 
Hepsiburada, bu teknoloji harikası yeni serinin son üyesi iPhone14 Plus için kısa zaman içinde ön sipariş alma hazırlıklarını da sürdürüyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area