Ads Area

Yeni Samsung Galaxy A53’ten beklentilerin ötesinde gizlilik ve güvenlik sunan teknolojiler!

Samsung’un en ileri Galaxy inovasyonlarını mükemmel bir mobil deneyim ile bir arada sunan yeni Galaxy A53, gizlilik ve güvenlik alanında beklentilerin de ötesine geçiyor. 

 

Güvenli Wi-Fİ, gizli dosya paylaşımı, güvenli klasör gibi özellikler güvenliği her zaman ön planda tutuyor. 
 

Samsung Galaxy A53, kullanıcılara sunduğu ileri güvenlik ve gizlilik özellikleri ile dışarda Wi-Fi ağına bağlanırken ya da başka bir kullanıcıya dosya gönderirken bilgilerinizi en yüksek seviyede koruyor. 

 


Gizli dosyalarınızı ve telefonunuzun konumunu her zaman koruma altında tutabiliyor. Telefonunuz kaybolduğunda ise internet olmasa dahi başkalarının erişimini engellemeye imkan sunuyor. 
 

Galaxy A53 ‘Güvenli Wi-Fi’ özelliği ile cihazınızın takip edilmesi imkansız! 

 
Örneğin; bir kafe veya restoranda ortak bir Wi-Fi ağına bağlanmak istediğimizde güvenlik endişeleri oluşabiliyor. 
 
İşte bu noktada Galaxy A53, ‘Güvenli Wi-Fi’ özelliği ile kullanıcıları bu endişelerden kurtarıyor. Kullanıcılar, bu özelliği açtığında, Wi-Fi internet trafiği şifrelenerek cihazın takip edilmesi engelleniyor. 
 
Bu özellik sayesinde kullanıcılar, diledikleri zaman Güvenli Wi-Fi kullanımlarını, ‘Koruma’ aktivitesi üzerinden de takip edebiliyor. 
 

Galaxy A53İstediğiniz her dosyayı güvenli ve gizli olarak paylaşma imkanı 

 
Galaxy A53’ün ‘Private Share’ (Özel Paylaşım) özelliği ise bir arkadaşınıza göndermek istediğiniz ancak gizli olan bir dosya ya da görseli şifreleyerek, içeriği tam olarak kimin, ne kadar süreyle göreceğini belirlemenize olanak tanıyor. 
 
Böylece yanlış kişilerin görüp görmediği konusunda oluşabilecek endişeleri ortadan kaldırıyor.  
 

Galaxy A53 ‘Güvenli Klasör’ sayesinde kredi kartınız, kimliğiniz dahil her şey güvende!

 
Galaxy A53’ün ‘Güvenli Klasör’ özelliği ise kredi kartı, kimlik veya buna benzer önemli belge veya dokümanların korumasını sağlıyor. Samsung’un savunma sınıfı güvenlik platformu Knox sayesinde kullanıcılar gizlemek istedikleri tüm dokümanları kendi seçecekleri yöntemlerle koruyabiliyor. 
 
Kullanıcılar, PIN kodu, desen, şifre ve parmak izi gibi kendi şifreleme yöntemlerinden dilediklerini seçebiliyor.  
 
Telefonunuzu bulamıyor musunuz? Sorun değil! 
Samsung’un kullanıcılara sunduğu bir diğer güvenlik özelliği, telefonunuzu kaybetme veya bulamama gibi sorunların önüne geçiyor. 
 
Kullanıcılar, telefonlarını bulamadıklarında bilgisayarlarından Find My Mobile web sitesine girip telefonlarını anında bulabiliyor. 
 
Üstelik çevrimdışı olsa dahi telefonunun yerini bulmaya yardımcı olan bu özellik, uzaktan telefonunuzu kilitlemenize de imkan sunuyor. Böylece, telefonunuza siz izin vermedikçe kimse erişim sağlayamıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area