Ads Area

Samsung’un ‘SmartThings Find’ hizmeti ile kayıp cihazları bulmak çok kolay!

Samsung’un kullanıcılarına yönelik kayıp cihazların bulunmasını sağlayan konum hizmeti ‘SmartThings Find’, her gün milyonlarca kayıp cihazın bulunmasına öncülük etmeyi sürdürüyor. 
 

Samsung, kullanıcıların kayıp cihazlarını bulmalarını sağlayan SmartThings Find hizmetiyle her gün milyonlarca cihazın bulunmasını sağlamaya devam ediyor. 
 


Samsung’dan yapılan açıklamaya göre; hızla büyüyen ve kullanıcıların kayıp cihazlarını bulmalarına yardımcı olan hizmet, 200 milyondan fazla cihazın yer aldığı bağlantı ağını ile kayıp cihazların konumunu tespit edebiliyor. 
 
Cihazlar arasında iletişim kurulmasını sağlayan bu bağlantı ağı, Samsung Galaxy kullanıcılarının kayıp cihazlarını bulmalarına yardımcı olmak için SmartThings Find hizmetine kayıt olan tüm cihazları kapsıyor.  
 
Bluetooth Düşük Enerji (BLE) ve ultra geniş bant (UWB) teknolojisinden yararlanıyor 
 
Samsung’un hızla büyüyen konum hizmeti SmartThings Find, Samsung Galaxy kullanıcılarının akıllı telefonlar, tabletler, saatler ve kulaklıklar dahil olmak üzere kayıp cihazlarının bulunmasını sağlıyor. 
 
Hizmet sayesinde Galaxy SmartTag veya SmartTag+ cihazı takılı cüzdanlar gibi kişisel eşyalara ek olarak arabanıza motosikletinize kadar, kayıtlı Samsung Galaxy cihazları hızlı bir şekilde bulunabiliyor. 
 
SmartThings Find hizmeti, kullanıcıların eşyalarını bulmak için Bluetooth Düşük Enerji (BLE) ve ultra geniş bant (UWB) teknolojisinden yararlanıyor. 
 
Bu sayede, kullanıcıların akıllı telefonlarının kapsama alanı dışında yer alan cihazlar, 200 milyon cihazın bağlı olduğu bağlantı ağı ve diğer Samsung Galaxy kullanıcılarının yardımıyla bulunabiliyor. SmartThings Find hizmeti, aynı zamanda bildirim izni verildiğinde kullanıcıların evde unuttukları cihazları da hatırlatabiliyor.  
 
Konum verileri, savunma sınıfı güvenlik platformu ‘Samsung Knox’ ile korunuyor 
 
Hizmet kapsamında Samsung, konum verileri gibi hassas bilgilerin yüksek güvenliğini önceliğinde tutuyor. SmartThings Find, kullanıcı verilerini şifreleyerek, bu bilgilerin savunma sınıfı güvenlik platformu ‘Samsung Knox’ platformu kapsamında korunmasını sağlıyor. 
 
Uygulama ile bir cihazın konum verileri, yalnızca kullanıcının izniyle diğer kişilere açıklanırken, her kullanıcının cihazının kimliği 15 dakikada bir değişerek ‘anonim’ olarak saklanıyor. 
 
SmartThings Find, ayrıca kullanıcıların belirli bir süre boyunca onları takip eden ve bilinmeyen SmartTag'leri de tespit edebilmesine yardımcı oluyor. 
 
“SmartThings Find, Samsung’un en hızlı büyüyen hizmetlerinden biri oldu” 
Samsung Electronics MX (Mobil Deneyim) Başkanı ve Başkanı TM Roh, SmartThings Find hizmeti ile ilgili olarak, “SmartThings Find hizmetinin, hızla daha fazla kullanıcıya fayda sağladığını görmekten mutluluk duyuyoruz. 
 
Henüz iki yıl olmadan 200 milyon cihaz, diğer Samsung Galaxy kullanıcılarının kayıp cihazlarının bulunmasına yardımcı olmayı seçerken, bu da SmartThings Find’ı Samsung'un en hızlı büyüyen hizmetlerinden biri haline getirdi. 
 
Herhangi bir Samsung cihazınızı kaybetmek ve bulamamak sizi kaygılandırabilir. Ancak SmartThings Find hizmeti, cihazınızın yerini hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı oluyor ve bu endişeleri ortadan kaldırıyor. 
 
Bu hizmet, birbirine bağlı cihazlardan oluşan bu ekosistemin dünyanın her yerindeki Samsung Galaxy kullanıcıları için sunduğu birçok anlamlı deneyimden sadece biri" diye konuştu.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area