Ads Area

Samsung Galaxy S22 Bora Purple rengi satışta

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S22, yeni rengi Bora Purple ile karşınızda! 
 

Mavinin huzurunu, kırmızının heyecanıyla bir araya getirerek sıcaklığı ve iyimserliği çağrıştıran mor rengi, şimdi Samsung’un özel dokunuşları ile pastel ve natürel tonlardaki ‘Bora Purple’ seçeneği ile buluşuyor. 


 
Samsung’un Galaxy felsefesiyle örtüşen ve geçmişten günümüze taşınan mor renk yelpazesinin yepyeni renk seçeneği Bora Purple, parlak ve göz alıcı bir görünüme sahip. 
 
‘Bora Purple’ seçeneği, kullanıcılarda neşe uyandırmayı, yaratıcılığı tetiklemeyi ve farklı olanı kucaklamayı amaçlıyor. 
 
Galaxy S22 serisinin S21 ve S21+’dan yüzde 23 daha büyük sensör boyutu, Uyarlanabilir Piksel Teknolojisi ve Nightography gibi devrim niteliğindeki özellikleri sayesinde akıllı telefonun kamerası çok daha fazla ışık alabiliyor, ayrıntıları aktarabiliyor ve karanlık ortamlarda dahi içeriği daha çarpıcı hale getirecek biçimde yakalayabiliyor. 
 
Galaxy S22 Serisi, çektiğiniz fotoğraf ve videolara, portre modu, nesneyi arka plandan ayırarak öne çıkaran Yapay Zeka destekli ‘Stereo Derinlik Haritası’ gibi özellikler sayesinde yeni bir boyut getiriyor. 
 
Galaxy akıllı telefonlarda ilk kez kullanılan 4nm işlemcisi ve bugüne kadarki en gelişmiş yapay zeka ve makine öğrenmesine sahip işlemci gücüyle, izleme ve üretkenlik için rakipsiz bir performans sunuyor. 
 
‘Ağ davranışı analizi’ özelliğiyle de kullanıcıların hangi uygulamayı kullandığını otomatik olarak algılayıp işlemci gücünü o uygulamada toplayarak uygulama performansını iyileştiriyor. 
 
Samsung'un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensöre sahip Galaxy S22 Ultra ise kamera lenslerinin daha fazla ışık ve veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ve ayrıntıları en iyi seviyeye getirebiliyor. 
 
Bu sensör, kamera lenslerinin daha fazla ışık ve veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ve ayrıntıları en iyi seviyeye getiriyor.  
 
Chang: “Bora Purple’ı, bu yıl tanıtacağımız heyecan verici yeni Galaxy cihazlarında da kullanacağız” 
 
 Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü, Global Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, yeni renk seçeneğiyle ilgili şunları söyledi: 
 
 “Yeni mor renk seçeneğimiz Bora Purple, pastel ve doğal tonlarıyla iyimserliği ve huzuru vurguluyor. Seçme özgürlüğünün verdiği güçle kullanıcıların da hayatını ikiye katlayacak. 
 
Ayrıca, Bora Purple renk seçeneğimizi katlanabilir telefon ailemizin yeni üyesi Galaxy Z Flip4’te de kullanıcılarımıza sunuyoruz.” ‘Bora Purple’ renk seçeneğiyle Samsung Galaxy S22’nin önümüzdeki günlerde Türkiye’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area