Ads Area

Mcdodo’dan yüzde 20 indirimli bayram kampanyası

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Kurban Bayramı’na özel seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı.
 

LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün yer aldığı www.mcdodo.com.tr den yapacağınız alışverişlerde; çoklayıcı hub’lar ve kulaklık gibi ürünleri, bayrama özel yüzde 20 indirimli olarak alabileceksiniz… 
 


Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. 
 
Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 250’nin üzerinde mobil aksesuar seçeneği sunuyor.  
 
Bayrama özel indirim 
Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, Kurban Bayramı için avantajlı bir indirim kampanyasına imza atıyor. 
 
Mcdodo’nun e-ticaret sitesi üzerinden yapılacak tüm alışverişlerde, bilgisayar çoklayıcı hub’lar ve kulaklık çeşitleri, bayrama özel olarak yüzde 20 indirimli olarak satışa sunuluyor. 
 
Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gittigidiyor üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area