Ads Area

realme Küresel Çapta En Hızlı Büyüyen 5G Akıllı Telefonu Oldu

Dünyanın en büyük 6 akıllı telefon markası arasında en genç olma özelliğine sahip realme, ilk kez küresel olarak 5G alanında en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olma başarısını elde etti. 
 

realme bu güçlü büyüme ve başarıyla beraber, 20 küresel pazarda 5G akıllı sevkiyat oranı açısından ilk 5’te yer alırken, sektörde de 5G teknolojisini ulaşılabilir hale getirme konusunda liderliğe oturdu. 
 


Counterpoint Research raporuna göre realme'nin 5G gönderileri, 2021'in dördüncü çeyreğinde yıllık %165 büyüme oranıyla rakipleri arasında liderliğe yükselmesini sağladı. 
 
Marka bu liderliği realme 8 ve realme GT serilerinin sunduğu performans ve en hızlı yayılım gösterdiği İtalya, İspanya, Fransa, Birleşik Karallık ve İsviçre gibi Batı Avrupa ülkelerinde gördüğü ilgil ile sağladı. 
 
realme'nin 5G teknolojisine sahip cihazları, 5G akıllı telefon sevkiyatları için ilk beş arasında yer aldığı 20 pazarın (Hindistan, Bangladeş, Malezya, Fas, Myanmar ve Singapur dahil) çoğunluğunu oluşturan Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Asya Pasifik gibi bölgelerde de iyi performans göstermeye devam etti. 
 
realme Kurucusu ve CEO'su Sky Li "Elde ettiğimiz bu başarı, 5G'nin ulaşılabilir olması hedefimiz doğrultusunda çalışmaya olan bağlılığımızı pekiştiriyor. 
 
Yükselen bir teknoloji markası olan realme, her zaman dünya çapındaki genç kullanıcıları 5G gibi en son teknolojileri deneyimlemeye teşvik etmeye kendini adamıştır ve küresel anlamda geleceğe hazır cihazlar sunmaya devam edecektir” dedi.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area