Ads Area

MediaMarkt CLUB 3. yaşını harika bir kampanya ile kutluyor

MediaMarkt Türkiye’nin teknolojiseverlere hediye çekleri ve avantajlar sunduğu MediaMarkt CLUB 3'üncü yaşında.
 

15 Mart’a kadar geçerli, tüm mağaza ve mediamarkt.com.tr’den yapılacak alışverişlerde MediaMarkt Club üyelerine özel 2.500TL’ye varan anında indirim sağlıyor. 
 
MediaMarkt’ın Türkiye’de bir sadakat programı olarak 2019 yılında hayata geçirdiği MediaMarkt CLUB’la hedefi daha fazla kullanıcıya ulaşıp fırsatlardan yararlandırmak. 


 
Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, bir yandan mağazalar açarak Türkiye’deki yatırımlarını sürdürürken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdiği özel hizmetlerle “en iyi deneyimi sunma” iddiasını kuvvetlendiriyor. 
 
Bu kapsamda bundan 3 yıl önce hayata geçirilen ve cazip fırsatlarla hizmetlerin bir araya toplandığı sadakat programı MediaMarkt CLUB’ın yeni yaşını kutladığı kampanyasında üyelerine özel; 
 
3.000TL üzeri alışverişlerde 150TL 
5.000TL üzeri alışverişlerde 300TL 
10.000TL üzeri alışverişlerde 750TL 
20.000TL ve üzeri alışverişlerde 2.500TL anında indirim sağlıyor. 
 
MediaMarkt CLUB’ı mağazalardan mediamarkt.com.tr’ye, Çağrı Merkezi’nden mobil uygulamaya kadar MediaMarkt’ın olduğu her yerde kullanabilen teknolojiseverler, bu sayede kendilerine özel indirimlerden ve hediye fırsatlarından yararlanabiliyor. 
 
MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. 
 
Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area