Ads Area

DenizKartım’dan turna.com iş birliğiyle hızlı ve güvenli uçak bileti

DenizBank, turna.com ile DenizKartım uygulaması üzerinden kolay ve güvenle uçak bileti alışverişine imkan sağlayan iş birliği hayata geçirdi. 
 

Uygulamanın fırsatlar menüsüne eklenen turna.com bölümüne tıklayan kullanıcılar, uçak biletlerini, ekstra kart numarası, CVV, vade tarihi bilgileri girip vakit kaybetmeden, daha önce belirledikleri kartlarıyla anında satın alabiliyor. 
 
Uygulama ile aynı zamanda 100 TL’ye kadar %50 indirimden de yararlanabiliyorlar. 
 


DenizKartım uygulamasının turna.com bölümünden uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren kullanıcılar, akıllı uçuş, koşulsuz iptal ve online değişikliğin yanında, indirimli fiyatlardan faydalanabiliyorlar. 
 
Ayrıca, DenizKartım müşterilerine biletleme ile ilgili ihtiyaç duydukları tüm destek hizmetleri de turna.com ekibi tarafından sağlanıyor.  
 
“Odağımıza müşteri ihtiyacını yerleştirerek çalışmaya devam edeceğiz” 
 
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, şöyle konuştu: 
 
“Dijital dünyaya doğru yaşadığımız paradigma değişimi, geleneksel anlamda bildiğimiz ödeme sistemleri pratiklerinde bir dönüşümü zorunlu kıldı. Biz, kurum olarak buna çok önceden hazırdık. 
 
Uzun zamandır müşterilerimizi tanımaya, anlamaya yatırım yaparak; veri bilimi konusundaki uzmanlığımızı da devreye alıyor, hızlı ve pratik bankacılık sunmak için çalışıyoruz. 
 
Şimdi turna.com ile, kullanıcılarımızın uçak bileti alışverişlerini DenizKartım uygulamamız üzerinden, kayıtlı kredi kartlarıyla yapabilecekleri bir iş birliği hayata geçirdik. 
 
Kısıtlı zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlayacak bu hizmeti sunmaktan ötürü mutluyuz. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarını, tek uygulama üzerinden kolaylıkla karşılayabilmeleri için teknoloji ve inovasyondaki gücümüzü kullanarak çalışmaya devam edeceğiz.”  
 
“DenizKartım müşterilerini yepyeni bir teknoloji ile buluşturuyoruz” 
Turna.com Kurucusu Dr. Kadir Kırmızı ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: 
 
“DenizBank’ın inovatif yaklaşımı ve müşteri odaklılığı ile bugüne kadar 4 milyonun üzerinde uçak bileti satışı gerçekleştiren turna.com’un kullanıcı deneyimi odaklı tecrübesini birleştirerek, müşterilerin kolayca uçak bileti satın alabileceği yepyeni bir platform ortaya çıkardık. 
 
Bu sayede DenizBank’ın ödeme sistemlerinin kolaylığını, turna.com’un yenilikçi hizmetleri ile buluşturduk. 
 
DenizKartım müşterilerini yepyeni bir teknoloji ile buluşturmak için DenizBank ekibiyle bu yenilikçi ürünü ortaya çıkardığımız için çok mutluyuz.” 
 
 DenizKartım ile kişiselleştirilmiş hizmetler
Kullanıcılar, alışveriş eğilimlerini düzenli analiz ederek kişiselleştirilmiş fırsatlar sunan DenizKartım üzerinden, tüm kart işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 
 
Banka kartı, kredi kartı ve ek kartlara ait bilgileri tek uygulamada görüntüleyerek kart bilgisi kontrolü, anında taksit, nakit avans, limit artışı, borç ödeme, sanal kart oluşturma, fatura ödeme gibi işlemlerin hızla ve kolaylıkla yapılabildiği uygulama; App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.  
 
Turna.com Hakkında 
2014 yılında kurulan Turna.com, bugüne kadar 4 milyonun üzerinde uçak bileti satışı gerçekleştirdi. Yenilikçi özellikleriyle öne çıkan turna.com’un, akıllı uçuş, koşulsuz bilet iptali, online iptal ve değişiklik gibi katma değerli hizmetleri bulunuyor. 
 
2020 yılında otobüs bileti hizmeti de sunmaya başlayan turna.com, seyahat alanında sunduğu kesintisiz hizmetlere sürekli yenilerini ekliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area