Ads Area

Call of Duty Mobile 2022 Dünya Şampiyonası Şimdiye Kadarki En Büyük Ödül Havuzuyla Geri Dönüyor

Activision, toplamda iki milyon doların üzerinde ödül havuzuna sahip Call of Duty®: Mobile 2022 Dünya Şampiyonası’nı duyurdu. 
 

31 Mart 2022 tarihinde başlayacak olan şampiyona tüm mobil oyuncuları yeteneklerini sergilemek üzere aksiyona davet ediyor. 
 


Call of Duty®: Mobile oyununun bugüne kadarki en büyük ödüllü etkinliği olan şampiyonada oyuncular ödüller haricinde özel silahlar ve operatörler gibi çeşitli ödüllerin de sahibi olacaklar. 
 
Ayrıca toplam ödül havuzunun 1,7 milyon dolarlık en büyük kısmı ise şampiyonanın finalleri için ayrıldı. 
 
 Activision Mobil Başkan Yardımcısı Matt Lewis, şampiyonaya dair “Dünya çapındaki devasa oyuncu topluluğumuz, bizlerin şu anda ve gelecek dönemlerde devam edecek eşi benzeri görülmemiş bir Call of Duty: Mobile deneyimi sunma arzumuzu pekiştiriyor.” dedi. 
 
Lewis ayrıca “Yepyeni ödüller ve 2 milyon doları aşan ödül havuzuyla, herkesi bu yılki şampiyonaların keyfini çıkarmaya davet ediyoruz ve bu yıl kimin galip geleceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu. 
 
Tüm seviyelerindeki oyuncular için tasarlanan Call of Duty®: Mobile 2022 Dünya Şampiyonası’nın birinci ve ikinci aşaması, dünyanın her yerinden uygun katılımcılara açık olacak ve turnuvaya kaydolan tüm oyuncular yepyeni bir profil resmi çerçevesi ve kartı kazanacak. 
 
Şampiyona bölgesel olarak birden fazla aşamada gerçekleştirilecek ve birinci aşamada dört oyun içi çevrimiçi elemeyle başlayacak. 
 
31 Mart - 24 Nisan 2022 arasında her hafta sonu, 10 dereceli çok oyunculu maçı tamamlayan ve 60 puan kazanan oyuncular, ikinci aşamaya geçmeye ve her hafta yeni ödüller kazanmaya hak kazanacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area