Ads Area

Yeni ADATA DDR5-4800 SO-DIMM Bellekler DDR5 Devrimini Dizüstüne Taşıyor

Daha önce masaüstü bilgisayarlar için farklı DDR5 modellerini duyuran marka, laptoplar için tasarladığını yeni nesil DDR5 SO-DIMM RAM modelini tanıttı 
 
Dünyanın önde gelen DRAM modülü, NAND Flash depolama ürünleri, mobil aksesuarlar, oyun ekipmanları üreticilerinden biri olan ADATA Technology, yaptığı bir açıklamayla dizüstü bilgisayarlar için DDR5-4800 SO-DIMM belleklerini duyurdu. 
 
Markanın yeni nesil DDR5 RAM modeli 4800MT/s (megatransfer/ saniye) hızlar ve modül başına 32GB’a varan kapasiteler sunuyor.  
 
Her Yerde Yüksek Performans 
 Son yıllarda işlemci çekirdeklerinin sayısının artması ve bant genişliklerinin yükselmesi kullanılan belleklerin de artan veri miktarına paralel olarak daha iyi performans sunmasını gerekli kıldı. 
 


ADATA DDR5 SO-DIMM bellekler önceki nesle kıyasa işlemci çekirdeği başına daha fazla bant genişliği sağlayarak performans artışı getiriyor. ADATA DDR5-4800 SO-DIMM RAM’ler, 8GB, 16GB ve 32GB kapasite seçenekleri ve 4800MHz’a varan hızlar sunuyor. 
 
Hata Düzeltme Kodu (ECC) teknolojisine ve dâhili bir Entegre Güç Yönetim Devresi de (PMIC) daima doğru veri iletimini ve enerji verimliliğini garanti ediyor. Tüm bu özellikler, dizüstü bilgisayar kullanıcılarına gittikleri her yerde yüksek performansı yanlarında götürme imkânı veriyor.
 
12. Nesil Intel İşlemcilerle Tam Uyum  
Anakart üreticileri Intel’in 12. nesil işlemcileriyle uyumlu modellerini geliştirmek üzere çalışırken, ADATA da önde gelen anakart üreticileriyle DDR5 uyumluluğu konusunda iş birliği yaptı. Böylelikle dizüstü bilgisayar kullanıcıları ADATA’nın DDR5 belleklerini sorunsuzca ve tüm potansiyelleriyle kullanabilecekler. 
 
ADATA DDR5-4800 SO-DIMM bellekler en kaliteli yongalar kullanılarak ve sıkı testlerden geçerek üretim hattından çıkıyor. JEDEC ve RoHS standartlarını karşılayan ürünler üstün kalite ve güvenilirlik sunuyor. 
 
Firma, DDR5 belleklerine olan güvenini göstermek için ömür boyu garanti sunuyor. ADATA’nın yeni nesil DDR5 SO-DIMM RAM’lerinin ülkemizdeki piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ise ileri bir tarihte açıklanacak.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area