Ads Area

Dünyada bir ilk ASUS’tan işletmeler için çift ekranlı All in One bilgisayar

ASUS’un kurumsal firmalara özel geliştirdiği ExpertCenter E5 AiO (All-in-One), en zorlu iş süreçlerinin üstesinden gelmek ve profesyonellere zaman kazandırmak için tasarlandı. 

 

İki farklı ekran boyutu seçeneğine sahip olan, farklı kullanım senaryolarına uyum sağlayabilen E5 AiO cihazların en dikkat çekici özelliği ise; dünyanın ilk çift ekranına sahip All-in-One bilgisayar olmaları ve iki yönlü etkileşim sunmaları. 
 


Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, iş dünyası için özel olarak ürettiği BUSINESS serisiyle, şirketlerin dizüstü, masaüstü ve All-in-One (hepsi bir arada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor. 
 
ASUS’un kasa ve monitörün bir araya gelmesinden oluşan all-in-one bilgisayarlarından ExpertCenter serisi, işletmelerin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış güç merkezleri olarak kabul ediliyor. 
 
ExpertCenter, işletmelerin kurumsal gereksinimlerini en üst düzeyde karşılayabilmek için dünya lideri anakartlarla birlikte sağlam, güçlü ve iş odaklı bir kasa kullanıyor. 
 
Dünyanın ilk çift etkileşimli masaüstü bilgisayarı olan ExpertCenter E5 AiO, 21,5 inç ExpertCenter E5 AiO 22 (E5202) ve 23,8 inç ExpertCenter E5 AiO 24 (E5402) olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. 
 
Farklı çalışma alanları ve kullanım senaryoları için çeşitli özellikleri bir arada barındıran ExpertCenter E5, güçlü Intel işlemcileri ile her türlü çalışma ortamında ihtiyaç duyulan performansı sergiliyor. ExpertCenter E5 AiO cihazların tasarımdaki özgünlüğü ise Red Dot ve 2022 Tayvan Mükemmellik Ödülleriyle tescilli. 
 
 İş süreçleri daha interaktif 
ExpertCenter E5 AiO, kullanımı kolay ikinci dokunmatik ekranı sayesinde işletmelerin müşterileriyle iki yönlü etkileşim kurmalarına imkan tanıyor. 
 
Müşteriler, önemli bilgileri monitörün arka tarafında bulunan ekrandan rahatlıkla görebilirken, ekranın dokunmatik olmasıyla da işlemlerini rahatlıkla tamamlayabiliyor. 
 
İkinci ekran, çevrimiçi bilgilere hızlı erişim sağlamak, haberleri ve reklamları, check-in bilgilerini veya QR kodlarını görüntülemek için müşterilere büyük kolaylık sağlıyor. İşletmeler, arka ekrandan müşterileri için metin, video ve grafik ya da müşterinin taraması için QR kodu paylaşabilirler. 
 
Dokunmatik ikinci ekran, ana ekranın tüm içeriğini göstermenin yanı sıra müşterinin banka hesap bilgisi ve özel kişisel bilgileri gibi gizlilik içeren bölümleri kısıtlama özelliğine de sahip.  
 
Profesyonellerin her ihtiyacı düşünüldü 
Esnek kullanımı olan ExpertCenter E5 AiO, daha fazla alan kazanmak için herhangi bir VESA uyumlu duvara da konumlandırılabiliyor. 
 
E5 AiO, ergonomik standı sayesinde, en mükemmel görüntüye sahip olmak için ekranı farklı açılarda kullanmaya; eğme, döndürme ve yükseklik ayarlamaları yapabilmeye olanak tanıyor. 
 
Yatay olarak 180° ve dikey olarak 90° dönebilen yapısı sayesinde ön kamera modundan arka kamera moduna da rahatlıkla geçilebilmesi özellikle video konferanslarda konfor sağlıyor. 
 
Yerleşik web kamerasının çözünürlüğünün 12 megapiksele kadar artırılması ise video konferansların kalitesini artıran diğer bir özellik. 
 
Yapay zeka destekli iki yönlü gürültü engelleme teknolojisinden de yararlanan ExpertCenter, istenmeyen gürültüleri ortadan kaldırarak toplantıları da verimli hale getiriyor. 
 
Kısayol tuşlarıyla hızlı kontrole imkan veren klavyesi sayesinde tek dokunuşla mikrofonun sesi kapatılabiliyor, gürültü engelleme özelliği devre dışı bırakılabiliyor.  
 
Birinci sınıf güvenlik 
ASUS ExpertCenter E5 AiO, işletmelerin verilerini güvende tutmak için birinci sınıf güvenlikle donatıldı. AdaptiveLock yakınlık sensörü ve yapay zeka ile tasarlanan cihaz, kullanıcısının yüzünü tanıyarak oturum açmak için entegre bir kızılötesi kamera kullanıyor. 
 
Kullanıcısı uzaklaştığında ise kendini otomatik olarak kilitleyen bilgisayar böylelikle verileri her daim güvende tutuyor.
 
Donanım tarafında, Güvenilir Platform Modülü (TPM) 2.0 yongası sayesinde kimlik doğrulama bilgilerini güvenli bir şekilde saklayan E5, böylece bilgileri de uçtan uca şifreliyor. 
 
Bu da bilgisayar korsanlığı yoluyla sızıntı riskini neredeyse ortadan kaldırıyor. ExpertCenter E5 hepsi bir arada ayrıca, bilgisayarı fiziksel olarak koruyan ve çalınmanın önüne geçen bir Kensington yuvasına sahip.  
 

Geri dönüştürülebilir malzemelerle üretildi 
Ürünlerini sürdürülebilir bir gelecek yaratmak hedefiyle geliştiren ASUS, ürünlerinin yaşam döngülerinin tüm aşamalarında çevresel gerekliliklerle uyumlu olmasına özen gösteriyor. 
 
ASUS ExpertCenter E5 AiO, enerjide verimlilik ve düșük güç tüketiminin göstergesi olan ENERGY STAR® sertifikasına sahip. 
 
Bununla birlikte Elektronik Ürünleri Çevre Açısından Değerlendirme Aracı (Electronic Product Environmental Assessment Tool-EPEAT) tarafından layık görülen Gümüş derecesiyle, üretiminde çevre üzerindeki etkisini azalttığını da kanıtlıyor.  
 

Asus ExpertCenter E5 AiO 22 (E5202) ve 24 (E5402) Teknik Özellikleri 

 
Windows Sürüm: Windows 11 Pro 
Bellek: 32 GB’a kadar DDR4 
İşemci: 11. Nesil Intel® Core™ i7 10 nm 
masaüstü işlemci SSD: Çift 2 TB’a kadar PCIe® Gen 3.0 x4 
WİFİ: Wi-Fi 6E

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area