Ads Area

realme GT 2 Serisi’ni resmi olarak tanıttı

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, bugün MWC 2022'de realme GT 2 Serisi’ni resmi olarak tanıttı. 

 
Markanın şimdiye kadar sahip olduğu en ayrıcalıklı amiral gemisi serisi olan realme GT 2 Serisi, realme için heyecan verici bir adımdır. realme, yenilikçi teknolojileri ve trend belirleyici tasarımları ile dünya çapında milyonlarca kullanıcıya yeni sürprizler getiriyor.  


 
Heyecan Verici En İyi Android 2K AMOLED Düz Ekran Tasarımı 
 
realme GT 2 Pro, Süper Gerçeklik Ekranı olarak adlandırılan teknolojisi ile kullanıcılarına zengin, doğal ve özgün hissettiren gerçekçi görseller sunmakla beraber, yüksek yenileme hızına sahip ultra yüksek çözünürlüklü bir ekran kullanır. 
 
LTPO 2.0 Teknolojisine sahip Dünyanın İlk 2K AMOLED Düz Ekranı olan Süper Gerçeklik Ekranı, 4,5 milyonun üzerinde piksel ve inç başına 525 piksel ile 6,7 inç E4 AMOLED kullanılarak oluşturuldu. 
 
Sahip olunan daha yüksek piksel yoğunluğuyla beraber, ekran görüntüsünde saç teli ya da tek tek çimen gibi en küçük ayrıntılar bile rahatlıkla tüm detaylarıyla görülebilecektir. 
 
Olağanüstü Renk Performansı 
Süper Gerçeklik Ekranı, 10-bit renk derinliğiyle olağanüstü renk performansına sahiptir. 
 
Bu renk derinliği seviyesi, her biri 1.024-ton kırmızı, yeşil ve mavi üretebilir ve toplamda 1,07 milyar etkileyici renk ekler. Bu, yalnızca yaklaşık 16 milyon renk üretebilen tipik bir 8 bitlik ekrana göre 64 kat daha fazla renk bilgisi demektir. 
 
Süper Gerçeklik Ekranı, 1.400 nit'lik devasa bir dış mekan parlaklığına ulaşarak sınıfının öncülerinden biri haline gelir. Ayrıca, optimum güç tasarrufu ve rahat bir kullanım deneyimi için ortam koşullarına göre otomatik olarak ayarlanan 10.240 ayrı parlaklık düzeyine sahiptir. 
 
LTPO 2.0 Teknolojisi ile Süper Gerçeklik Ekranı, yenileme hızını 1 ile 120 Hz değerleri arasında otomatik olarak ayarlayabilir ve bu sayede de pil ömrünü 1,7 saat artırmaktadır. 
 
GT 3.0 Modu ile 1.000Hz dokunmatik örnekleme otomatik olarak devereye girebilir. Ayrıca GT 2 Pro, Display Mate, A+'dan ekran kalitesi açısından mümkün olan en yüksek puanı aldı. 
 
Paslanmaz Çelik Maksimum Buharlı Soğutma ile Güçlendirilmiş Dünyanın En Hızlı Android İşlemcisi 
 
realme GT 2 Pro, en yeni Snapdragon 8 Gen 1 Platformu tarafından desteklenmektedir. Gelişmiş 4nm işlem teknolojisini ve dünyanın ilk ARM v9 mimarisini benimseyerek, %30 daha yüksek performans ve sürdürülebilir verimlilik sunar.
 
 realme GT 2 Pro, çipin performansını en üst düzeye çıkarmak için 3 santigrat dereceye kadar soğutma için şaşırtıcı 36761 mm2'lik endüstriyel en büyük ısı yayma alanına sahiptir. 
 
Soğutma sistemi, en yüksek performans sağlayan 4129 mm² Paslanmaz Çelik VC alanına sahip, tamamen yenilenmiş 9 katmanlı bir soğutma yapısıyla inşa edilmiştir.  
 
Naoto Fukasawa ile Beraber Tasarlanan Endüstride İlk Biyo-Tabanlı Polimer Tasarımı 
 
realme, sürdürülebilir kağıt sanatı konseptine dayanan ve endüstride İLK olma özelliğine sahip, Biyo-Tabanlı Polimer tasarımı için dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcı Naoto Fukasawa ile tekrar işbirliği yapıyor. 
 
63 prototip ile beraber 12 aylık araştırma sürecinden sonra, realme GT 2 Pro çeşitleri, son teknoloji işçilik ve 0,1 mm lazer kazıma sürecini içeriyordu. 
 
Sürdürülebilirliğin tasarım felsefesiyle uyumlu realme GT 2 Pro'nun arka tasarımı, SABIC'in ISCC+ tarafından sertifikalanmış olup, ELCRIN biyo-bazlı kopolimer malzemesinden yapılmıştır.
 
Fosil bazlı alternatiflerle karşılaştırıldığında, bu malzeme benzer performans sunarken, LNP ELCRIN biyo bazlı kopolimer materyalinin kilogramı başına iki kilogram CO2 azaltımı sağlar. 
 
SABIC'in biyo-bazlı malzemelerinin kaynakları, ham tali yağı ve hidro-işlenmiş bitkisel yağlar gibi gıda zincirleriyle rekabet etmeyen biyokütle atıklarından veya kalıntılarından elde edilir. 
 

 Dünyanın ilk 150 ° Ultra Geniş Kamerası ve 40x Mikro Lensli Kamera İçeren Üçlü Kamera
 
realme GT 2 Pro, dünyanın ilk 150° ultra geniş kamerasını ve 40x mikro lensli kamerasını içeren olağanüstü bir üçlü kamera kurulumuna sahiptir. 50MP birincil kamera, Çok yönlü PDAF piksel ve OIS özelliklerine sahip, amiral gemisi seviyesindeki IMX766 sensörüne sahiptir.
 
IMX766 sensörü, hem fotoğraflar için optik görüntü sabitleme hem de videolar için elektronik görüntü sabitleme ile birlikte gelir. Optik görüntü sabitleme, el hareketlerinizi telafi etmek için merceğin kendisinin fiziksel olarak hareket etmesi anlamına gelir. 
 
Ayrıca, dünyanın ilk 150 derecelik ultra geniş kamerası, olağanüstü panoramalar çekebilir ve bu da, görüntüleriniz için görüş alanında çoğu ana kameradan (84°) %278 oranında daha yüksektir. 
 
Bu denli yüksek dereceli bir kamera, özel bir yazılıma ihtiyaç duyacağı için ilk balık gözü moduyla beraber geliyor. Akıllara durgunluk veren 40X Mikro-lensli kamera 2.0, kullanıcılarına dünyayı daha yakından ve yepyeni bir şekilde deneyim olanağı tanır. 
 
Mikro lens deneyimine her zaman önem veren realme, 2.0 versiyonu ile 2 kat deneyim sağlayarak, odaklanmayı çok daha keyifli hale getiriyor. 
 
Bununla birlikte alan derinliği 4 kat oranında artırıldı. Böylelikle karelerin daha büyük kısmının odakta olmasını sağlayarak, çok daha net görüntüler ve kolay odaklanma sağlar.  
 
3 Yıllık işletim Sistemi Güncellemeleriyle realme UI 3.0 
 
Android 12 tabanlı realme UI 3.0, yeni tasarlanmış 3D simgeler, Uzay Tasarımı yanı sıra uygulama izin kontrolü ve konum gizleme gibi gelişmiş gizlilik işlevleriyle birlikte gelir. 
 
İşlevsellik ve kişiselleştirme göz önünde bulundurularak tasarlanan realme UI 3.0, kullanıcılarına daha fazla özgürlük ve kişisel bir deneyim olanağı tanır. Ayrıca realme GT2 serisi, 3 yıllık büyük Android işletim sistemi güncellemelerini ve 4 yıllık Android güvenliğini taahhüt eder.. 
 
Kısaca GT 2 Pro 
realme bünyesinde en ayrıcalıklı amiral gemisi olan realme GT 2 Pro, ilk biyo-tabanlı tasarımı, en iyi 2K LTPO AMOLED ekranı, en yeni Snapdragon 8 Gen 1 Platformu, en büyük ısı emici alanı ve üçlü kamera sistemiyle beraber geliyor. 
 


Ayrıca, 65W SüperDart Şarj ile güçlendirilmiş, 5000mAh Büyük Pil, gelişmiş Anten Matrix Sistemi ve Dolby Atmos Dual Stereo Hoparlörler ile donatıldı. Android 12 tabanlı realme UI 3.0 ise en büyük destekçilerinden. 
 
Performans olarak amiral gemisi niteliğinde olan realme GT 2, tasarım, pil, realme UI 3.0 ve RAM dahil olmak üzere realme GT 2 Pro ile aynı donanıma sahiptir. 
 
120Hz E4 AMOLED Ekran, güçlü Snapdragon 888 5G İşlemci ve Paslanmaz Çelik Buharlı Soğutma Plus Sistemi ve GT 3.0 Modu özelliklerine sahiptir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area