Ads Area

OPPO 240W SUPERVOOC Hızlı Şarj Teknolojisini De Tanıttı

2021'i dünyanın dördüncü büyük akıllı telefon markası ve Android 5G pazarının ikinci büyük şirketi olarak tamamlayan OPPO, Mobil Dünya Kongresi'nde, rekorlara imza atacak hızlı şarj teknolojilerini, 5G alanlarında kaydettiği Ar-Ge başarılarını ve amiral gemisi yeni ürünlerini tanıttı. 
 

 Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Mobil Dünya Kongresi 2022'nin açılışında heyecan verici yeni teknolojilerinin tanıtımını yaptı. 
 


Markanın duyurduğu yeni teknolojiler arasında, 150W SUPERVOOC Hızlı Şarj, pil ömrünü iki katına çıkaran Battery Health Engine, 9 dakikada 4500mAh pili şarj eden 240W SUPERVOOC Hızlı Şarj ve 5G'yi hızlı bir Wi-Fi'a dönüştüren yeni OPPO 5G CPE T2 bulunuyor. 
 
Find X5, Find N ve OnePlus 10 Pro gibi amiral gemisi akıllı telefonlarını da ziyaretçilerle buluşturan OPPO, son teknoloji görüntüleme NPU'su MariSilicon X, OPPO Air Glass ve OPPO Retractable Camera gibi inovatif teknolojilerini de sergiledi. 
 
OPPO Yurtdışı Satışlar ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Billy Zhang, şu açıklamalarda bulundu: "Geçen yıllarda karşılaştığımız birçok zorluğa rağmen OPPO olarak istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdik. 
 
240W SUPERVOOC Hızlı Şarj gibi teknolojiler bizim inovasyondaki liderliğimizi gösteriyor, OPPO 5G CPE T2 gibi cihazlar ise sektörün gitmekte olduğu yeni yönlere işaret ediyor. 
 
OPPO, gerçekleştirdiği inovasyonlar ve yaptığı iş birlikleri ile dünya genelindeki kullanıcılara ilham verici teknoloji deneyimleri getirmeyi amaçlıyor."
 
OPPO dünya çapında istikrarlı büyümesine devam ediyor 
 
Ar-Ge'ye devamlı olarak yatırım yapan ve her zaman mümkün olan en iyi ürünleri sunmayı taahhüt eden OPPO, Canalys rakamlarına göre 2021 yılında önceki yıla kıyasla %22 büyüyerek dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon markası konumunu ve %11 olan pazar payını korudu. 
 
OPPO Find X3 Serisi sevkiyatları önceki nesle kıyasla yüzde 140 arttı. 5G liderlerinden OPPO, ikinci yılda da üst üste dünyanın ikinci büyük Android 5G akıllı telefon markası oldu. 
 
 OPPO, yeni yayınladığı 2021 Sürdürülebilirlik Raporu'nda, Çevre Koruma, Gençliği Destekleme, Dijital Katılımcılık ve Sağlık konularındaki çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 
 
OPPO, çevre kirliliğini ve atıkları azaltmak için, Çin'de 1,2 milyondan fazla telefonunun geri dönüşümüne dahil oldu. Bu, 215 tondan fazla elektronik atığın önüne geçmek anlamına geliyor.  
 
SUPERVOOC Hızlı Şarj sektörde yeni rekorlara imza atıyor 
OPPO, 2014 yılında SUPERVOOC teknolojisini çıkardığından itibaren hızlı şarj teknolojisinde geliştirme ve inovasyonun lideri oldu. 
 
Aralık 2021 itibarıyla, dünya genelinde 220 milyondan fazla kullanıcı OPPO'nun getirdiği verimli, güvenli ve hızlı şarj etme deneyimini yaşadı. MWC 2022'de OPPO, en yeni ürünü olan 150W SUPERVOOC hızlı şarjın resmi tanıtımını yaptı. 
 
Doğrudan şarj teknolojisi ve şarj pompalarını kullanarak yapılan 150W SUPERVOOC Hızlı Şarj, 4.500mAh pili yüzde 50 oranında 5 dakikada şarj ediyor ve yüzde 100 şarj seviyesine sadece 15 dakikada ulaşıyor. 
 
150W SUPERVOOC Hızlı Şarj, OPPO'nun geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı Find X5 Serisi'nde yer alan Battery Health Engine ile entegre edilebiliyor. 
 
Bu teknoloji, pilin performansını, 1600 şarj döngüsünden sonra orijinal kapasitesinin yüzde 80'i seviyesinde tutuyor ve böylece sektörün mevcut standardı olan 800 şarj döngüsünün iki katına ulaşıyor. 
 
150W SUPERVOOC Hızlı Şarj teknolojisi, 2022'nin ikinci çeyreğinde satışa sunulacak olan bazı OnePlus modellerinde yer alacak. 
 
OPPO'nun, MWC 2022'de tanıttığı 240W SUPERVOOC Hızlı Şarj teknolojisi ise, 4500mAh pili yüzde 100 şarj etmek için kullandığı yaklaşık 9 dakikalık süreyle şarj gücünün sınırlarını zorluyor. 
 
Yeni 5G CPE T2, 5G sinyallerini hızlı Wi-Fi bağlantılarına dönüştürüyor 
 
5G CPE cihazları, 5G sinyallerini Wi-Fi veya LAN ağ bağlantılarına dönüştürerek çok sayıda cihazın, ev, ofis ve diğer ortamlarda bir 5G servisine bağlanabilmesini sağlıyor. 
 
Mevcut bir genişbant altyapısı bulunmayan yerlerde, cihazlar hızlı 5G internete, sadece bir 5G SIM kartı takarak bir 5G CPE cihazı üzerinden bağlanabiliyor. OPPO 5G CPE T2, OPPO'nun 5G CPE ürün serisinde en son halkayı oluşturuyor. 
 
Qualcomm Snapdragon X62 5G modem-RF sistemine ve OPPO'nun güncellenmiş O-Reserve 2.0 akıllı anten teknolojisine sahip olan bu yeni ürün, bu sayede 5G sinyallerini hızlı ve istikrarlı Wi-Fi bağlantılarına dönüştürebiliyor.
 
T2'nin çıkışından önce OPPO'nun önceki iki 5G CPE cihazları dünya çapında mobil operatörler tarafından çok beğenilmişti. 
 


Yeni T2 ile birlikte, Ortadoğu, Afrika, Asya-Pasifik ve Avrupa bölgelerinde operatörlerle anlaşmalar yapan OPPO, 5G CPE'nin bağlantı gücünü yeni bölgelerde çok daha fazla kullanıcıya 2022'nin ikinci yarısında sunmaya başlayacak. 
 
 OPPO'nun SUPERVOOC Hızlı Şarj, 5G CPE T2 ve Find X5 Serisi, MWC 2022'de, 3. Salondaki #3M10 numaralı OPPO standında görülebilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area