Ads Area

Vodafone Yanımda ile 2 bin 200 TL’ye varan indirimler

Vodafone, müşterilerinin teknoloji alışverişlerine özel sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. 
 

Vodafone’un yeni kampanyasında, teknoloji alışverişlerini Vodafone Yanımda ve vodafone.com.tr’den yapmayı tercih eden müşterilere 2 bin 200 TL’ye varan indirimler sunuluyor. 

 
Vodafone ayrıca, “Gel İncele Adresine Gönderelim” hizmetiyle, sadece online mağazada satışa sunulan ürünleri fiziksel mağazalarda inceledikten sonra kişisel dijital asistan TOBi üzerinden sipariş verme ve adrese teslim alma imkânı da sağlıyor. 


 
 Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. 
 
Vodafone, “Sayması zor, alması kolay onlarca cihaz Vodafone Yanımda’da!” mottosuyla başlattığı yeni kampanyasında, teknoloji ürünlerini 2 bin 200 TL’ye varan indirimlerle sunuyor. Vodafone’lular, sadece Vodafone Yanımda ve vodafone.com.tr’de bulabilecekleri, akıllı telefondan bilgisayara, akıllı bileklikten Bluetooth kulaklığa ve akıllı ev aletlerine kadar geniş bir cihaz portföyüne indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor. 
 
Müşterilere online kanallara özel fiyat avantajlarının yanı sıra tarifeye ek 12 ayda ödeme kolaylığı da sunuluyor. Diğer yandan müşteriler, Vodafone’un yeni “Gel İncele Adresine Gönderelim” hizmetiyle, online mağazada beğendikleri bir ürünü fiziksel mağazada inceledikten sonra kişisel dijital asistan TOBi üzerinden sipariş verebiliyor. 
 
Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, müşterilerimizin teknoloji alışverişlerine özel sunduğumuz avantajlarla her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. 
 
Dijitalleşmenin hız kazanmasıyla birlikte müşterilerimizin önemli bir bölümü ihtiyaçlarını online kanallardan karşılamaya başladı. 
 
Bu durum dijital servislere ilgiyi artırdı. Vodafone Yanımda, Online Self Servis ve Vodafone TV uygulamaları gibi dijital kanalları kullanan aylık aktif müşteri sayımız 17,2 milyona ulaştı. 
 
Bu veriler ışığında, ürün ve servislerimizi değişen müşteri ihtiyaçlarına uygun şekilde adapte ederek etki yaratmaya odaklanıyoruz. Bu kapsamda, online kanallarımıza özel yeni bir indirim kampanyası başlattık. 
 
Akıllı telefondan Bluetooth kulaklığa onlarca teknoloji ürününü 2 bin 200 TL’ye varan indirimlerle sunuyoruz. Diğer yandan, ürün ve servislerimizi tüm kanallardan aynı müşteri deneyimiyle sunmaya önem veriyoruz. 
 
Kanallarımız arasında bütünleşik hizmet sunma hedefiyle hayata geçirdiğimiz ‘Gel İncele Adresine Gönderelim’ hizmetiyle, müşterilerimize online kanalımızdaki bir ürünü fiziksel mağazamızda deneyimleme, ürünü beğendiği takdirde dijital asistanımız TOBi aracılığıyla sipariş verme ve belirttiği adrese teslim alma imkânı sağlıyoruz. 
 
Geleceğin teknolojilerine bugünden sahip olmak isteyen herkesi Vodafone’un online kanallarına davet ediyoruz.”  
 
En popüler markalar Vodafone’da 
Vodafone, 22 Ekim’e kadar sürecek kampanyasında, özellikle Redmi Note 10s (64 GB) ve TECNO Pova (128 GB) model akıllı cihazlarda sağladığı yüksek indirim oranlarıyla müşterilerine 12 aylık teklif olarak pazarda en avantajlı fiyatı sunuyor. 
 
Diğer yandan, Amazfit marka akıllı saatlerde tarifeye ek 12 ayda ödeme seçeneği, operatör kanallarında ilk kez ve sadece Vodafone’da bulunuyor. 
 
Razer marka gaming cihaz portföyü de Vodafone’un online’a özel sunduğu cihazlar arasında konumlandırılacak. Şirket, önümüzdeki aylarda yeni nesil teknoloji cihazlarında online’a özel yeni marka ve model seçenekleri de sunacak. 
 

 Vodafone’dan “Gel İncele Adresine Gönderelim” hizmeti  

 
Ürün ve servislerini tüm kanallardan aynı müşteri deneyimiyle sunmayı hedefleyen Vodafone, “Gel İncele Adresine Gönderelim” hizmetiyle, müşterilerine sadece online mağazada satışa sunulan ve bayide satışı olmayan ürünleri fiziksel mağazalarda sergilenen teşhir ürünleri vesilesiyle inceleme imkânı sunuyor. 
 
Halihazırda 50 ilde 165 mağazada sunulan bu hizmetle, müşteriler online mağazada beğendikleri bir ürünü fiziksel mağazada deneyimleyebiliyor. 
 
Ürünü satın almak istedikleri durumda ise Vodafone’un Yapay Zeka tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi üzerinden sipariş verip istedikleri adrese teslimat yapılmasını sağlayabiliyorlar.
 
 “Gel İncele Adresine Gönderelim” hizmeti, akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, yeni nesil cihaz, akıllı ev ürünleri ve dijital servis alışverişlerinde kullanılabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area