Ads Area

Türk Telekom’dan gençlere bol GB’lı Selfy özgür paketler

Türk Telekom’un gençlik platformu Selfy’ye yeni gelen faturasız hat müşterileri, bol GB’lı paketler ile interneti özgürce kullanma şansı buluyor. 

 

 Gençlik platformu Selfy ile gençlerin hayatını kolaylaştıran Türk Telekom, yeni faturasız müşterileri için ‘Selfy Özgür Paketler’i 34 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 
 
 Türk Telekom, gençlerin oyun, video ve sosyal medya gibi pek çok yerde kullanabilecekleri uygun fiyatlı, bol GB’lı dört ayrı özel paket hazırladı. Türk Telekom Selfy müşterileri 24 GB’lık paketi 65 TL’ye satın alarak internette uygun fiyata, özgürce vakit geçirebiliyorlar. 


 
4, 8, 16 ve 24 GB internetli seçeneklere ek olarak Selfy’liler 750 dakika ve 250 SMS’i de diledikleri gibi değerlendirebiliyorlar. 
 
Ayrıca Selfy kullanıcıları Sil Süpür’den her ay bir kereye mahsus, haftalık 4 GB da hediye kazanıyor. Müşteriler bu paketlere mobil hatlarından 4545’e SMS göndererek sahip olabiliyorlar.  
 

Selfy dünyasından gençlere özel fırsatlar  

 
Türk Telekom’un 25 yaş ve altındaki gençler için faturalı-faturasız hatlarını içeren Selfy dünyası, gençlere çok sayıda tarifeden ve markadan fırsatlar sunuyor. 
 
Sosyal medya üzerinden düzenlenen sürpriz yarışmalarla da gençlerin ilgi odağı olan Selfy dünyası, hediye kahveden internet alıverişinde indirimli ürünlere kadar pek çok avantaj sağlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area