Ads Area

Gain’de yıllık Premium abonelik dönemi başlıyor.

Tümü özgün, kısa ve uzun süreli içerikleri, kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta sunan Gain’de yıllık Premium abonelik dönemi başlıyor. 
 

13 Ekim’den itibaren Gain Premium’a yıllık abone olanlar ayda 13,90 TL’ye Hamlet, Dayı Şov, Orta Kafa Aşk, Gain Açık Mikrofon, Ayak İşleri, 10 Bin Adım ve çok daha fazlasını yıl boyu büyük indirimle izleme şansı yakalıyor. 
 


 Ses getiren orijinal yapımlar, popüler yabancı programlar, kısa ve uzun metraj filmler, diziler, yarışmalar, canlı şov programları ve çok daha fazlasını şimdi GAİN’de indirimli fiyatla izlemek mümkün. 
 
GAİN yeni sunmaya başladığı yıllık Premium abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL ( yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri yıl boyu izleme seçeneği sunuyor. 
 
13 Ekim tarihinden itibaren indirimli yıllık GAİN Premium’dan yararlanmak için, üyelerin işlemlerini web tarayıcıda www.gain.tv web sitesi üzerinden gerçekleştirmesi gerekiyor. 
 
Uygulama içi ödeme ile mobilden yapılan işlemlerde yıllık abonelik seçeneği henüz sunulmuyor. Hamlet, Dayı Şov, Orta Kafa Aşk, Gain Açık Mikrofon, Ayak İşleri, 10 Bin Adım gibi popüler içerikleri ve çok daha fazlasını yıl boyu doya doya izlemek için şimdi Yıllık GAİN Premium’a abone olma zamanı! 
 
Yıllık Premium Abonelik seçeneğinin yanı sıra, yepyeni özgün içerikler ile her geçen gün zenginleşen ve yenilenen GAİN’de kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye aylık Premium abonelik oluşturulmaya devam edilecek. Ayrıca, GAİN’in içeriklerinin bir kısmı ücretsiz olmaya devam edecek.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area