Ads Area

Acer P Serisi projeksiyon cihazları hem iş hem eğlencede deneyim odaklı özellikleri ile öne çıkıyor

hem iş hem eğlencede deneyim odaklı özellikleri ile öne çıkıyor Acer’ın 3D destekli DLP projeksiyon cihazları P5230 ve P5530, esnek kurulum, kolay kullanıcı deneyimi ve çevre dostu özellikleri ile profesyonellere olduğu kadar, oyun ve ev sineması tutkunlarına da hitap ediyor. 
 

Yenilikçi teknolojileri ile projeksiyon pazarında fark yaratan Acer’ın DLP görüntü teknolojisine sahip P Serisi projeksiyon cihazları P5530 ve P5230, ofis toplantılarından evde film ya da oyun keyfine esnek kullanım özellikleri ile dikkat çekiyor. 


 
İşte ya da evde günlük kullanım için son derece uygun olan iki modelden P5530, 4.000 ANSI lümen, Acer P5230 ise 4.200 ANSI lümen parlaklık oranları ile aydınlık ortamlarda dahi kristal netliğinde, canlı görüntüler sunuyor. 
 
 Her iki model de 2000:1'e ulaşan çarpıcı dinamik kontrast oranı ile görüntüde mükemmel bir denge kuruyor. P5230, XGA (1024x768) ve P5530, FHD 1080P (1920x1080) ekran çözünürlükleri sunarak kullanıcıların parlak ve doygun renklere sahip, keskin ve ince ayrıntılar sunan etkileyici görüntüler elde etmesine imkan veriyor. 
 
Acer P Serisi projeksiyon cihazlarında yer alan 3D Ready özelliği sayesinde HDMI bağlantısı ile kolayca 3D görüntü keyfi yaşamak mümkün.  
 
Binlerce saatlik kullanımdan sonra bile canlı ve gerçekçi renkler 
P serisinde yer alan Acer LumiSense™ teknolojisi, izlediğiniz içeriğe göre görüntü parlaklığını ve renk doygunluğunu ayarlıyor. Renk bozulmasını önlemek için dinamik RGB seviyelerini kontrol eden ColorSafe II teknolojisi, tutarlı ve doğal renkler sunuyor. 
 
Binlerce saatlik kullanımdan sonra bile hem 2D hem 3D içeriklerde renklerin doğada olduğu gibi canlı ve gerçekçi olmasını sağlayan Acer’ın ColorBoost 3D teknolojisinin yanı sıra, projeksiyon cihazı karşısında uzun vakit geçirenlerin gözlerini BlueLightShield™ koruyor. Bu teknoloji, zararlı mavi ışıkları %30'a kadar azaltarak gözlerinizi mavi ışığın olumsuz etkilerine karşı koruyor.  
 
Kablosuz kullanım ve çoklu giriş çıkış özellikleri dikkat çekiyor Crestron® uyumluluğu, Acer P Serisi projeksiyon cihazları kablosuz olarak veya bir LAN ağı üzerinden kontrol etme olanağı veriyor. Mobil USB Görüntüleme özelliği, istenen içerikleri hızlı ve kolay bir şekilde aktarılmasını sağlıyor. 
 
Çoklu giriş çıkış özellikleri ile dikkat çeken iki modelde de 1 adet USB, 2 adet HDMI ve 2 adet VGA çıkışı bulunuyor. Acer P Serisi projeksiyon cihazları, opsiyonel aksesuarı kablosuz dongle tasarımıyla kullanıcıları kabloların yarattığı karmaşadan kurtarıyor. 
 
Cihazlar özellikle sesli sunum ve videolarda işinize yarayacak 16 Wattlık hoparlöre sahip. Bu güçlü dahili hoparlör ile kendinizi film, müzik ve oyunların daha fazla içinde hissetmeniz işten değil. 
 
 Extreme Eco Mod ile 15 bin saate kadar lamba ömrü 
Şık tasarımları ile dikkat çeken yalnızca 2,73 kg olan Acer P5230 ve P5530 modellerinin dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri ise 4 bin saatlik lamba ömürleri. Bu süre Eco Mod kullanıldığında 10 bin saate çıkarken, Acer EcoProjection teknolojisi, cihazlar boştayken bekleme moduna geçerek ampul ömrünü artırıyor. 
 
Böylece güç tüketimi %70'e kadar azaltılabiliyor. Extreme Eco Mod ise tasarrufu bir adım öteye götürerek, lamba ömrünü 15 bin saate kadar çıkartıyor.  
 
Kolay kurulum ve kullanım özellikleri ile kullanıcı dostu Acer P serisi cihazların 1,3x optik zoom özelliği, geleneksel cihazlara göre %25 oranında daha geniş görüntü sunuyor. Otomatik Tavan Montajı Düzeltmesi ile projeksiyonu ters kurduğunuzda dahi yansıtılan görüntü otomatik olarak düzeltilebiliyor. 
 
Yatay ve Dikey Keystone düzeltme ve 4 köşe ayarı ise her seferinde mükemmel oranlandırılmış resimler üreterek, çarpık ve bozuk görüntülerin oluşmasını önlüyor. 
 
Üstten Yüklemeli Lamba Tasarımı özelliği ile cihaz tavana monte durumdayken bile birkaç basit adımda hızlı bir şekilde lamba değişimi yapmak mümkün oluyor. 
 
Kullanıcı deneyimi odaklı teknolojileri ve kolay kurulum özellikleri ile işte ya da evde günlük kullanım için son derece uygun olan Acer P Serisi projeksiyon cihazlar, 24 ay garanti süresi ile geliyor.  
 
Fiyat ve bulunabilirlik Acer P5230, Türkiye’de 5.399 TL fiyatla satılıyor. Acer P5330, Türkiye’de 7.249 TL fiyatla satılıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area