Ads Area

KEF, Mu3 ile ses deneyiminde çığır açıyor

Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF, Mu3 aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi kulaklıklarıyla sadece müziğe odaklanılmasını sağlarken, müzik tutkunlarını saf ve doğru sese giden bir yolculuğa çıkarıyor. 
 

Ünlü tasarımcı Ross Lovegrove imzası taşıyan Mu3; ergonomik dizaynı, 24 saate kadar kullanım sağlayan bataryası, tüm hava koşullarına uygun yapısı ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor. 


 
1961’de sadece akustik kalitede ürünler geliştirmek amacıyla kurulan İngiltere merkezli Kent Engineering & Foundry (KEF), 50 yılı aşkın süredir dünyanın her yerindeki gerçek müzik tutkunları için yüksek performanslı ürünler tasarlamaya devam ediyor. 
 
Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF’in tüm ses deneyimini üzerinde topladığı Mu3’nun şık tasarımının altında ise ünlü tasarımcı Ross Lovegrove’un imzası var. 
 
Hareket halinde kusursuz bir ses deneyimi 
Gerçeğe en yakın müzik keyfinin yaşanmasını sağlayan KEF, Mu3 aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi kulaklıklarıyla müzik tutkunlarını eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. 
 
Mu3, nüans ve ayrıntıyı korurken, dış gürültüyü ortadan kaldıracak şekilde ayarlanan aktif gürültü engelleyici özelliğiyle müziğe hayat veren ayrıntıları etkilemeden çevresel sesleri yok ediyor. 
 
 “Ambient Mod” ile çevrede olan bitenin farkında olmanız gereken durumlarda kusursuz bir müzik dinleme deneyimi sunan ürün, 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 saatlik kullanım sağlayan özelliğiyle de pratik bir çözüm sunuyor. 
 
Bas ve yüksek tizlerde, hareket halindeyken bile saf ve doğru sese ulaşılmasını sağlayan Mu3, müziğin ince nüanslarını ortaya çıkarıyor. 
 
Tek dokunuşla sesli arama 
 9 saatlik dahili pil ömrü ve şarj kutusunun 15 saatlik kapasitesi ile toplamda 24 saatlik bir kullanım süresi sunan Mu3, tüm gün boyunca kesintisiz bir müzik keyfi sunuyor. 
 
Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyen Mu3, hem iOS hem de Android platformunda stabil bir bağlantı kurulmasını sağlıyor. Ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çeken ürün, dört farklı boyuttaki kulaklık pedleriyle hem rahat kullanım hem de mükemmel bir ses yalıtımı sunuyor. 
 
Tek bir dokunuşla sesli arama yapılmasını ve çağrıların yanıtlanmasını sağlayan ürün, ses seviyesi ayarı ve çağrı yanıtlama gibi özelliklerin kontrol edilmesini sağlayan işlevsel butonuyla da hayatı kolaylaştırıyor. 
 
 Daha saf, daha doğal ve gerçeğe en yakın sese ulaşılmasını sağlayan Mu3 aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi kulaklıklar, mükemmel netlikte sese ulaşmak isteyenlerin tercihi olacak. 
 
 Mu3’e www.magaza.kulaklik.com ve www.hifilife.com ‘dan sahip olabilir, ayrıca Kulaklik.com ve Hifilife Kanyon ile Hifilife Coliseum Mağazaları’ndan da ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area