Ads Area

Millenicom’dan 10 Yıl Bedava İnternet Kampanyası

 Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncü şirketi Millenicom, fiber hızında ev internetini uygun fiyata kullanmak isteyenler için ödüllü bir kampanya başlattı. 


 

Arkadaşlarını Millenicom’un avantajlı dünyasına davet eden aboneler 10 yıla kadar bedava internet kullanma hakkı kazanıyor. 



SOCAR Türkiye’nin alternatif telekom sektörüne öncülük eden iştiraki Millenicom, yeni kampanyasıyla abonelerine 10 yıla kadar bedava internet kazanma şansı sunuyor. 12 Nisan’da başlayan kampanya kapsamında aboneler, Millenicom’un avantajlı dünyasına davet ettiği arkadaş sayısı kadar bedava internet kullanma şansına sahip oluyor. 

En çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan 1’inci kişi 10 yıl, 2’nci kişi 5 yıl, 3’üncü kişi ise 3 yıl boyunca bedava internet kullanma hakkı kazanıyor. 

Millenicom’un sunduğu taahhütlü ve taahhütsüz 16 mbps, 35 mbps ve 100 mbps hızında internet paketlerini kapsayan kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli olacak. Farklı bir operatörden geçiş yapmak isteyen abonelerin taahhüt cayma bedeli ise 200 TL'ye kadar Millenicom tarafından karşılanıyor.

FİBER HIZINDA İNTERNET KULLANILMAYAN EV KALMASIN

Millenicom Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, her evde fiber hızında internet kullanılabilmesi için uygun fiyatlar ve cazip avantajlar sunduklarını belirterek şunları söyledi: “Millenicom olarak Türkiye’de internet kullanıcılarına verilen aynı hizmeti daha uygun fiyata, üstelik fiber hızında sunuyoruz. 

Tüm dünyada ve Türkiye’de yüksek hızlı internet ihtiyacı artarken, biz de fiber hızında internet kullanılmayan ev kalmasın diyoruz. Yeni kampanyamızla sektörümüzde bir ilke imza atarak, bir kişiye 10 yıl boyunca bedava internet kullanma şansı sunuyoruz. Avantajlı fiyatlarımızı özel kampanyalarımızla buluşturarak, internet kullanıcılarına Millenicom’un hizmet kalitesini deneyimlemeleri için fırsat sağlıyoruz.”

Kampanyaya katılmak isteyen aboneler detaylı bilgiye milleni.com.tr adresinden ulaşabiliyor. Kampanyanın başladığı tarihten itibaren her hafta, kampanya kapsamında en çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan ilk 10 kişinin isimleri, Millenicom’un Instagram hesabı @millenicom üzerinden duyurulacak. Kampanya sonunda kazanan ilk üç kişi yine Instagram hesabından açıklanacak. 

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ÇÖZÜMLER MİLLENİCOM’DA

Yerleşik operatörlerin altyapısını kullanarak, altyapının izin verdiği en yüksek internet hızını sunan Millenicom, pandemi döneminde daha uygun fiyatlı internet arayışına giren kullanıcıların ihtiyacına yanıt veriyor.

 Taahhüt sözü vermek istemeyen müşterilere taahhütsüz paketler, fiyat garantisi isteyen müşterilere ise 12 ay taahhütlü paketler sunuluyor. ‘Müşteri merkezli kusursuz hizmet’ anlayışıyla uzun yıllardır dijitalleşmeye yatırım yapan Millenicom, abonelik işlemlerini de artık daha hızlı, kolay ve temassız bir şekilde gerçekleştiriyor. 



7/24 çağrı merkezi, online işlemler merkezi, mobil uygulaması ve sektörde sadece Millenicom’un kullandığı WhatsApp destek hattı ile ulaşma imkânı sağlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area