Ads Area

Ericsson, daha akıllı ağlar için 5G Core Policy Studio'yu başlattı

Ağ programlanabilirliğine yönelik yazılım çözümü, iletişim servis sağlayıcıların yenilikçi 5G hizmetlerini hızla tasarlayarak tüketicilere ve işletmelere sunabilmelerine olanak tanıyor
 

Ağ politikalarının yönetimindeki karmaşıklığı azaltıyor Politikaların yapılandırılmasına yönelik operasyonel harcamalarda yüzde 70'e varan tasarruf sağlıyor 
 
 Ericsson, iletişim servis sağlayıcıların farklılaştırılmış tekliflerle daha kolay 5G gelirleri elde etmelerini sağlayan ağ programlanabilirliğine yönelik 5G Core Policy Studio çözümünü sundu. 


 
Tüm temel ağ politikalarının merkezi olarak yönetilmesini sağlayan araç, Ericsson'un çift modlu 5G Core çözümüyle tamamen entegre bir şekilde çalışıyor. 5G Core Policy Studio aracı, ağın merkezinde çalışan merkezi bir tedarik motoru olarak görev yapıyor. 
 
Farklı 4G ve 5G hizmetlerini yöneten tüm politikalara kullanımı kolay tek bir kullanıcı arayüzü üzerinden erişilmesini ve kontrol edilmesini sağlıyor. 
 
 Bu yetenek, iletişim servis sağlayıcıların tüketiciler ve kurumsal müşteriler için yenilikçi hizmetleri ağ dilimleri içinde dinamik olarak yapılandırmalarına ve bu teklifleri belirli kullanıcı ihtiyaçları ve ağ koşullarına göre uyarlayabilmelerine olanak tanıyor. 
 
Ericsson'un gerçekleştirdiği testler, aracın tasarım ve yapılandırma etkinliklerini araç kullanılmadan yapılan benzer ağ yapılandırmalarına kıyasla basitleştirdiğini ve politika yapılandırmasına yönelik operasyonel harcamalarda yüzde 70'e varan tasarruf sağlayabileceğini gösteriyor. 
 
Ericsson Cloud Packet Core Çözümleri Başkanı Monica Zethzon, "5G evriminde yazılımların büyük önem taşıdığını görmemek imkansız. 
 
Yazılımımız aracılığıyla ağları daha akıllı hale getiriyoruz. Daha akıllı ağlar daha akıllı işler anlamına geliyor. Akıllı ağlar, iletişim servis sağlayıcıların tüketicilere ve işletmelere özelleştirilmiş hizmetler sunmalarında kilit öneme sahip. 
 
İletişim Servis Sağlayıcıları, 5G Core Policy Studio çözümümüz ile müşterilerine özel bağlantı hizmetleri sunabilecek. Ericsson’un 5G Core Policy Studio, abonelik türü, günün saati, hizmet bölgesi veya cihaz konumu gibi koşullara bağlı olarak hizmet performansının uyarlanabilmesini sağlayan bir ağ programlanabilirlik aracı” dedi.
 
GlobalData Baş Analisti Andy Hicks, "Ericsson 5G Core Policy Studio, Ericsson'un tüm politika uygulama mekanizmalarının tümleşik kontrolünün yanı sıra yeni bir ağ programlanabilirlik aracı getiren bütünleşik politika kontrolü ve özellik desteğine yönelik gücünü temel alıyor. GlobalData, Ericsson’un politika kontrolü ürünlerini derecelendirdi ve bir lider olarak belirledi. 
 
Bu ürünlerle entegre olan Ericsson 5G Core Policy Studio, inovasyonları hızlandırarak ve ağ hizmetlerine yönelik özellikleri hem bölümlü hem de dinamik olarak ayarlayarak operatörlerin 4G ve 5G hizmetlerinden ve ağ dilimlerinden gelir elde etmelerine yardımcı olacak” dedi.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area