Ads Area

Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72 tanıttı

Samsung, Galaxy A Serisi’nin “Acayip İyi” yeni modelleri Galaxy A52 ve Galaxy A72’yi tanıttı 

 


Samsung’un yeni Galaxy A Serisi, acayip iyi kamerası, akıcı kaydırma deneyimi sunan ekranı, etkileyici ekran kalitesi, uzun saatler süren pil gücü, Galaxy ekosistemi ve suya dayanıklılık gibi özellikleriyle herkesin uygun fiyatlarla acayip iyi bir teknolojiyi deneyimlemesini sağlıyor.  



Samsung Electronics, güçlü inovasyonu herkes için erişilebilir kılan acayip iyi Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerini tanıttı. Bugünün ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen yeni Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72, kullanıcılarının mobil deneyimini bir adım öteye taşımak için inovatif teknolojilerle donatıldı. 

Galaxy A Serisi; Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag gibi ürün ve servislerin yanı sıra Galaxy Tabletleri gibi geniş bir kategoriyi de içine alan kapsamlı bir Galaxy ekosistemine erişim sunarak mobil deneyimi bir adım öteye taşıyor.


Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su Dr. TM Roh yaptığı açıklamada, “Samsung olarak tüketicilere en çok istedikleri ve ihtiyaç duydukları şeyleri sunmak için çalışıyoruz. 

 

Bu nedenle, Galaxy A Serisi’nin yeniliklerini herkes için erişilebilir kılmak amacıyla yola çıktık. Galaxy A52 ve Galaxy A72, Galaxy’nin marka felsefesinin hakkını vererek en son yenilik, hizmet ve özellikleri erişilebilir fiyatla tüketicilere sunuyor.” dedi.

 

Farkını ortaya koyan acayip iyi kamera

Heyecan uyandıran yeni kamera özellikleriyle kullanıcılar artık daha eğlenceli ve çok yönlü fotoğraf ve videolar çekmenin keyfine de varabiliyor. 

 

Acayip iyi kamera deneyimi: 64MP yüksek çözünürlüğe sahip ana kamerası ve çok yönlü dörtlü arka kamerası, canlı ve keskin fotoğraf ve videolar çekilmesini sağlıyor. Kullanıcılar en güzel anları 4K video kalitesiyle çektikten sonra, 4K Videodan Fotoğraf özelliğini kullanarak 8MP’ye varan yüksek çözünürlüklü görüntüler elde edebiliyor. 

Sahne Optimizasyonu özelliği de yapay zekâ desteğiyle yemek, manzara ve evcil hayvan gibi 30’un üzerinde görsel ve arka plan seçeneğiyle en iyi ayarda çekim yapılmasını sağlıyor. 

Her ışıkta net görüntü: İster en son dans trendleri olsun ister hareketli kaykay görüntüleri çekilsin, OIS (Optik Görüntü Sabitleyici), fotoğraf ve videoların keskin ve sabit olmasını sağlıyor. Böylelikle önemli anlar düşük ışıklı ortamlarda dahi net fotoğraflanabiliyor. Gece modu, çoklu çerçeve işleme özelliğini kullanarak karanlık ortamlarda keskin ve parlak görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Eğlenceli içerikler: AR Emoji ve My Filter özellikleri kullanılarak içeriklere tarz ve hareket katılabiliyor. Fun Mode sayesinde de, kamera uygulamasından içerik alırken artık Snapchat’teki AR Lensleri kullanılabiliyor.

Acayip iyi ekran ve tasarım

Samsung canlı ekranı ve zarif tasarımıyla hem ergonomik bir tutuş deneyimi sağlıyor hem de kullanıcılarının hayatına uyum sağlayarak stillerinin geliştirilmesine olanak tanıyor.

 

Daha parlak, daha kusursuz: Samsung’un Super AMOLED ekranıyla kullanıcılar en sevdikleri içeriklerin keyfini çıkarıyor. Galaxy A52 ve Galaxy A72 cihazlarda 90Hz ekran yenileme hızıyla, kaydırma deneyimi artık çok daha kusursuz. 800nit parlaklık değeriyle sosyal medyada video ya da görüntü izlerken ya da ekranı kaydırırken açık havada dahi net bir görüntüleme sağlıyor.

Konforlu izleme: Samsung A Serisi telefonlar, sahip oldukları “Göz Sağlığı” sertifikasıyla kullanıcılarının göz sağlığına dikkat ettiğini gösteriyor. Ayrıca göz yorgunluğunu azaltmak için geliştirilen “Göz Koruma Kalkanı” sayesinde, ekranın renk sıcaklığı kullanım alışkanlıklarına göre otomatik olarak ayarlanıyor

Zarif tasarım: Yeni Galaxy A Serisi’nin sade ancak işlevsel yeni tasarımında kamera yuvası daha az yer kaplarken, kenar bölümlerinde yumuşak çizgiler kullanılıyor. 

 

Sürekli bağlantı: SmartThings özelliği, akıllı ev ortamında doğrudan Galaxy A Serisi akıllı telefon üzerinden, giyilebilir cihazlar, tabletler, kişisel bilgisayarlar ve televizyonlar dâhil olmak üzere binlerce cihaza bağlanıp bu cihazları uzaktan yönetebiliyor. 

 

Ayrıca SmartThings Find özelliği sayesinde eşleştirilmiş cihazların yerinin ayrıntılı talimatlar verilerek bulunmasını sağlıyor. Galaxy SmartTag Bluetooth bulucuya bağlı olmayan cihazlara veya eşyalara takıldığında önemli eşyaların kaybolmasının önüne geçiyor.  

 

Kesintisiz müzik keyfi: Kullanıcılar, arkadaşlarıyla evde egzersiz yaparken, en yeni podcastleri birlikte keşfederken, birlikte müzik dinleyebiliyor. Music Share özelliği, telefonu başkasının Bluetooth hoparlöre bağlı olan cihazıyla kolayca eşleştirebiliyor, böylece hoparlör eşleştirmesine gerek kalmadan müziği paylaşmayı sağlıyor. Buds Together sayesinde de telefonlar eşleştirilebiliyor ve birden çok Galaxy Buds aynı anda bağlanabiliyor.

Kolay bağlantı ve paylaşım: Hızlı Paylaşım özelliği sayesinde, boyut sınırlaması olmaksızın yakındaki diğer Galaxy cihazlarına kolayca görüntü ve video gönderilebiliyor. Private Share ile kullanıcılar içeriklerini paylaşmak istediği kişileri ayarlayabiliyor, paylaşım yaptıktan sonra tek tuşla fotoğrafları ve videoları kaldırabiliyor. 

 

Kullanıcıların içi daha rahat: Galaxy A52 ve Galaxy A72 cihazlarının IP67 seviyesinde suya ve toza dayanıklılık özelliği sayesinde korkmaya gerek yok. Samsung’un kişisel bilgileri ve verileri gerçek zamanlı olarak koruyan birinci sınıf güvenlik sistemi olan Samsung Knox korumasıyla kullanıcılar için önemli olan her şey güvende kalıyor. 

 

Uzun saatler yeten pil gücü: Galaxy A52’nin 4.500mAh pili ve Galaxy A72’nin 5.000 mAh pili sayesinde  her iki telefon da hız kesmek zorunda kalmadan kullanılabiliyor.

 

Üstün özellikler: Galaxy A52 ve Galaxy A72, stereo hoparlörler ve 1 TB'a kadar harici bellek ile donatıldı. Yeniden tasarlanan One UI 3 ile de hızı artırarak, dikkat dağıtıcı unsurları azaltarak ve önemli bilgileri vurgulayarak daha sezgisel deneyimler ve akıcı bir etkileşim sunuyor.

Sürdürülebilirlik: Samsung sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla ürün, ambalaj ve operasyonlarını sürekli gözden geçiriyor. Galaxy A52 ve Galaxy A72 cihazların ambalajlarında malzeme azaltmak için hamur kalıp ve kağıt kullanılıyor.

Yazılım güncellemeleri: Galaxy A52 ve Galaxy A72 akıllı telefonlarda, yazılım güncellemeleri üç nesil boyunca desteklenecek ve en az dört yıl boyunca düzenli olarak güvenlik sistemi güncellemeleri sunulacak.

 

Renk Seçenekleri

Galaxy A52; siyah, beyaz, mavi ve menekşe; Galaxy A72 ise; siyah, beyaz, mavi ve lavanta renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.



 

Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72 özellikleri


 

Özellik

Galaxy A52

 

Galaxy A72

Ekran

6.5” FHD+ Süper AMOLED

Infinity-O Ekran  (1080 x 2400),
407 ppi

90 Hz yenileme hızı

 

6.7” FHD+ Süper AMOLED
Infinity-O Ekran (1080 x 2400), 394 ppi 

90 Hz yenileme hızı

* Infinity-O Ekran: neredeyse çerçevesiz, ön bölümde tam ekran.

* Ekran, yuvarlatılmış köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçülmüştür. Görüntülenebilir gerçek alan, yuvarlatılmış köşeler ve kamera deliği nedeniyle daha küçüktür.

Boyut

& Ağırlık

75.1 x 159.9 x 8.4mm

189g

 

77.4 x 165.0 x 8.4mm

203g

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area