Ads Area

GeForce RTX Dizüstü Bilgisayarlarla Outriders Bundle Paketi Geliyor

Mart ayı, System Shock demosu, Fabled Woods ve Crysis Remastered dahil olmak üzere NVIDIA DLSS teknolojisinden yararlanan yeni DLSS oyunlarıyla bomba gibi geldi. 
 

Outriders oyunu da GeForce RTX tabanlı dizüstü bilgisayarlarla birlikte geliyor.  
 
NVIDIA Dizüstü Bilgisayarlarla Birlikte Outriders Bundle Paketi Geliyor 
People Can Fly ve Square Enix’in Outriders oyunu, Şubat ayında demosunun yayınlanmasından bu yana büyük bir övgüyle karşılandı ve NVIDIA, 1 Nisan'daki lansman için oyuna DLSS desteği eklemek amacıyla çalışmalarına başladı.


 
NVIDIA, iş ortaklarından kampanya dahilinde GeForce RTX dizüstü bilgisayar satın alanlara Outriders oyununun Steam kopyasını sunuyor. 
 
UE4 Entegrasyonu, DLSS Teknolojisinden Hızla Yararlanıyor 
Şubat ayında NVIDIA, oyun geliştiricilerin bir Unreal Engine 4.26 (UE4) eklentisi aracılığıyla DLSS teknolojisine erişebileceklerini ve bu sayede bu teknolojiyi oyunlarına entegre etmelerine olanak tanıdığını duyurmuştu. 
 
Oyun geliştiricileri bu teknolojiden hızlı bir şekilde yararlanıyor. Yeni The Fabled Woods ve System Shock demosu, eklentiyi kullanarak DLSS teknolojisini ekleyen ilk oyunlar arasında yer aldı.  
 
The Fabled Woods, Işın İzleme ve DLSS Teknolojisini Ediniyor 
CyberPunch Studios ve Headup Games, bir günden daha kısa bir sürede The Fabled Woods oyunun içerisinde DLSS teknolojisini yerleştirdi. 
 
Joe Bauer, CyberPunch Studios'un Kurucusu yaptığı açıklamada "NVIDIA DLSS teknolojisini The Fabled Woods oyununa eklemek Unreal Engine 4 eklentisi sayesinde kolay bir şekilde gerçekleştirildi ve bu teknolojinin oyunun performansı üzerindeki etkisi büyük bir önem taşıyor. DLSS teknolojisi oyun geliştiriciler için yepyeni dünyaların kapılarını aralıyor” ifadelerinde bulundu. 
 
Sonuç olarak, 4K'da 1,6 kata varan performans artışları gözlemlenirken, oyuncular GeForce RTX 3070 ile maksimum seviyelere çıkarılmış ayarlarda 3840x2160'da 60 FPS'nin üzerinde etkinleştirilen tüm ışın izleme efektleriyle The Fabled Woods'u deneyimlediler. Sadece bir gün içinde yapılmış bir çalışma için etkileyici sonuçlar elde edildi. 
 
 The Fabled Woods, 25 Mart'ta ışın izlemeli yansımalar, ışın izlemeli gölgeler ve ışın izlemeli global aydınlatma (optimize edilmiş RTXGI SDK kullanılarak oluşturulmuştur) ile piyasaya çıkıyor. 
 
Daha yüksek kaliteli efektler, daha yüksek görüntüleme çözünürlükleri ve daha fazla ışın izleme mümkün olan en sürükleyici oyun deneyimi için NVIDIA DLSS teknolojisiyle saniyedeki kare hızı büyük ölçüde artırılarak oyunculara sunuluyor. 
 
Bir Oyun Klasiği Baştan Tasarlanıyor- System Shock Demosu DLSS Teknolojisine Sahip Oluyor  
Night Dive Studios, 1994’te yayınlanan ve tüm zamanların en etkili ‘immersive sim’ aksiyon-macera oyunlarından biri olan System Shock’u yeni nesil oyuncuların deneyimleyebilmesi için Unreal Engine 4'te tamamen yeniden tasarlıyor. DLSS teknolojisi ile, oyundaki kare hızı 4K'da iki katından daha fazla artıyor. 
 
Night Dive Studios'un Baş Mühendisi Matthew Kenneally yaptığı açıklamada, "Unreal Engine 4 eklentisi, NVIDIA DLSS teknolojisini oyununuza entegre etmeyi kolaylaştırıyor. 
 
System Shock oyununu yeni nesil oyuncuların oynamasını sağlamak, ekibimizin büyük bir sevgiyle yaptığı bir iş oldu. NVIDIA DLSS teknolojisinin oyun deneyimi üzerindeki etkisi inkâr edilemez” şeklinde konuştu. 
 
Bu muazzam hızlanmayla GeForce RTX 30 Serisi masaüstü GPU'ların çoğu, System Shock'un grafiklerini 4K'da maksimuma çıkarabilir ve 120 FPS'de harika bir deneyim sağlayabilir. 
 
Ayrıca oyuncular 2560x1440'ta her bir GeForce RTX GPU’sunda, 144 FPS'nin üzerinde System Shock oyununu oynayabilir ve 240 FPS'yi aşabilirler. DLSS teknolojisini bugün Steam'deki ücretsiz demoda deneyimleyebilirsiniz.  
 
Crysis Remastered- Şimdi DLSS teknolojisiyle 
Crytek’in Crysis’i geçen yıl yenilenerek 2007’nin çığır açıcı klasik nişancı oyununa yepyeni bir görünüm getirmişti. 


 
Yeni yamayla NVIDIA DLSS desteği sayesinde grafikleri daha da yükselterek performans artışı elde edebilirsiniz. Yalnızca GeForce RTX GPU'lar DLSS teknolojisine güç veren tensör çekirdeklerine sahiptir. 
 
DLSS teknolojisi şu anda yaklaşık 40 oyunda mevcut ve bu sayı giderek artıyor. GeForce RTX PC oyuncularına önde gelen AAA oyunlarında ve bağımsız oyunlarda kusursuz oyun deneyimi sunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area