Ads Area

Huawei giyilebilir cihaz pazarının zirvesinde

Giyilebilir cihaz pazarının gelişmesiyle birlikte HUAWEI, güçlü pazardaki konumunu güvence altına almak için sürekli çaba sarf ediyor. 
 

2020 yılı, HUAWEI’nin bu hedefe ulaşması için önemli bir kilometre taşı oldu. Pazarın yüzde 50,7'lik en yüksek giyilebilir ürünler satış büyümesine ek olarak şirket, HUAWEI Sağlık Laboratuvarı'nın açılmasıyla Ar-Ge geliştirmeye daha fazla yatırım yapıyor. 
 
HUAWEI, teknolojik inovasyona ve araştırmaya devam eden yatırıma dayalı uzun vadeli stratejisine devam ediyor. 
 


Şirket, yalnızca 2019 yılında gelirinin yüzde 15,3'ünü (131,7 milyar CNY'yi) Ar-Ge'ye ayırdı ve son 10 yılda 600 milyar CNY'nin üzerinde yatırım yaptı. İnovasyon odaklı HUAWEI, aynı zamanda 96.000'den fazla çalışanı, 14 araştırma merkezi ve Ar-Ge'ye odaklanmış dünya çapında 36 ortak inovasyon merkezine sahip. 
 
Yakın zamana kadar, giyilebilir cihazlar teknik cihazlar olarak kabul edildi, bugün günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 
 
Elektronik harcamaların artması ve fiziksel aktivitelerin tek başına yapılmaya başlanmasıyla birlikte, pazar verileri pandemi zamanında sektörde güçlü bir büyüme olduğunu gösteriyor. Yeniliğe ve altyapıya yaptığı yatırımların artmasıyla HUAWEI, dikkat çeken bu trendle paralellik gösteriyor. 
 
Geçtiğimiz yıl üst sınıf cihazlarıyla HUAWEI, giyilebilir ürünler kategorisinde satış büyümesinde lider olduğunu kanıtladı ve önemli medya yayınlarından 8 ödül kazandı.  
 
Yıllık satış büyüme lideri 
Geçtiğimiz yıl, giyilebilir ürünlerin satışları açısından olağanüstü başarılı oldu ve HUAWEI giderek daha fazla tüketicinin ilgisi kazandı. En son IDC’nin Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker raporuna göre, şu anda küresel olarak 3. sırada yer alan HUAWEI, dinamik olarak en çok gelişen pazar oyuncusu durumuna geldi. 
 
Şirket, müşterilere 43,5 milyon giyilebilir cihaz kazandırarak satış büyümesine yüzde 50,7 artışla sektöre liderlik etti. Şirketin çabaları, 2020'nin 4. çeyreğindeki en son pazar payı verilerine de yansıtılıyor. 
 
Türkiye’nin de dahil olduğu Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav ülkeleri bölgesinde HUAWEI, fitness bantları ve akıllı saatler ürün gamlarında yüzde 22 pazar payı oluşturdu ve 1 numaraya yerleşti.  
 
Giyilebilir yeniliğe doğru 
Tüm akıllı giyilebilir ürünlerin güvenilirliğini test etmek için bir deneysel alan ve 20'den fazla profesyonel Ar-Ge türü donanımı içeren profesyonel bir spor sa
 
ğlığı analizi bölümlerini içeren iki bölgenin birleşiminden oluşan HUAWEI’nin yeni Sağlık Laboratuvarı, yeni fikirlerin ve pazar lideri giyilebilir ürünlerin yuvası olacak. 
 
Donanım güvenilirliği testi alanları, HUAWEI’in akıllı giyilebilir ürünlerinin 25 tür dayanıklılık testiyle değerlendirildiği özel bir laboratuvar. Yalnızca bu zorlu test programından sağ kalan ürünler piyasaya sürülecek ve tüketicilere teslim edilecek.
 
Medyadan en iyi ödüller 
Gelişmiş Ar-Ge araştırmalarının belirli özelliklere nasıl dönüştüğünü göstermek için HUAWEI Watch Serisi önemli bir örnek olarak öne çıkıyor. 
 
 
Geçtiğimiz aylarda endüstri lideri HUAWEI’nin giyilebilir cihazları, tasarım, kişisel fitness yazılımı ve sağlık izleme teknolojisindeki ilerlemeleri için en iyi küresel medya kuruluşlarından çok sayıda ödül kazandı. 
 
Medya kuruluşları HUAWEI Watch GT 2 Pro için oybirliğiyle üstün pil ömrüne, tasarımına ve geniş çalışma yelpazesine övgüde bulundular. HUAWEI Watch Fit söz konusu olduğunda en çok beğenilen özellikler şık bir günlük tasarım, harika pil ömrü ve sanal yerleşik egzersizler oldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area