Ads Area

Hayatınızdaki En Özel İnsanı Braun'la Mutlu Edin

Yılın en romantik günü için sevdiklerine hediye arayanlar, Braun’un pratik ve konforlu hediye alternatiflerini tercih ediyor.  

 


En etkili ve hassas tıraş deneyimini sunan tıraş makineleri ve uzun süre kalıcı pürüzsüzlük sağlayan, evde kullanıma uygun IPL cihazları ile Braun, 14 Şubat’ta sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyeyi bulmanıza yardımcı oluyor.



Şubat ayı demek Sevgililer Günü demek! Bu özel gün için sevdiklerini mutlu edecek hediye arayışında olanların tercihi eşsiz tasarımları ile hayatı kolaylaştıran Braun ürünleri oluyor. Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, sevdiklerinizin ihtiyacına yönelik geniş ürün yelpazesi ile yılın en romantik gününde sevginizi ve aşkınızı en özel şekilde ifade etmenizi sağlayacak. 

Braun’un YENİ sezgisel teknolojisi ve çığır açan tasarımı hayatınızdaki erkeğin tıraş rutinini bir üst seviyeye taşıyacak!

Pürüzsüz bir tıraş için Braun 7 Serisi (Tavsiye edilen satış fiyatı 1599 TL) -  Ustalık isteyen alanlarda bile. Devrim yaratan 360° Flex başlık, anında temas sağlayan ve her kıla ulaşmak için yüzünüzün ve boynunuzun hatlarına uyum sağlayan tamamen esnekliğe sahip bir başlık olması ile ön plana çıkıyor. Esneklik ve kolay uyum sayesinde anında yakın temas sağlayarak daha pürüzsüz bir tıraş için her bir kıla ulaşıyor.

Yakın bir tıraş için Braun 6 Serisi (Tavsiye edilen satış fiyatı 1199 TL) - Cilde karşı olağanüstü derecede hassas. SensoFlex tıraş başlığı hassas fakat aynı zamanda yakın bir tıraş için ciltteki baskıyı azaltmak amacıyla yüzünüzün hatlarına uyum sağlıyor. 6 Serisi performanstan taviz vermeden cildinize karşı nazik olması için dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kolay bir tıraş için Braun 5 Serisi (Tavsiye edilen satış fiyatı 799 TL) - Temiz ve yakın. Kolay temizlenen 5 serisinin EasyClean sistemi suyun tıraş başlığındaki durulama deliğinden geçmesine olanak tanıyarak tıraş makinesinin başlığını çıkarmaya ihtiyaç kalmadan kılların temizlenmesini sağlıyor. Eklenen fayda sayesinde sadece musluğun altından geçirmek tıraş makinesini tamamen temizler.

Uzun süre kalıcı pürüzsüzlük sağlayan Braun IPL cihazları hayatınızdaki kadına zaman kazandıracak!

Braun Silk expert Pro 5 IPL (Tavsiye edilen satış fiyatı 3999 TL)

Evde şimdiye kadar geliştirilmiş en güvenli, en hızlı ve en etkin IPL deneyimini sunan ve bir önceki modeline göre 2 kat daha hızlı olan Silk expert Pro 5, her iki bacağınızda 5 dakikadan daha kısa süreli seanslar ile hayalini kurduğunuz uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı olacak.

Braun'un benzersiz SensoAdapt™ teknolojisi, karmaşık cilt eşleştirme grafiklerine gerek duymadan, ışık yoğunluğunu doğru seviyeye adapte etmek için sürekli olarak cildi okur ve evinizin konforunda uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanın güvenilir ve neredeyse acısız yolunu sunar.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area