Ads Area

Türk Telekom Prime, bol internetli ve avantajlı yeni tarifelerini duyurdu

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Prime, bol internetli ve avantajlı yeni tarifeleriyle öne çıkıyor. 

15 GB’la 40 GB arasında değişen yeni Prime tarifelerinde sınırsız WhatsApp ve sosyal medya kullanımı gibi pek çok fayda yer alıyor.



“Hayatın her anında Prime yanınızda” diyen Türk Telekom Prime, farklı ihtiyaçlara cevap verecek avantajlı tarifeler sunuyor. 

15 GB’la 40 GB arasında değişen Prime paketlerinde Instagram, Twitter, Youtube ve Facebook’ta geçerli sosyal medya kullanımları, sınırsız WhatsApp kullanımı, datadan harcamayan Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Paket ve Sil Süpür hediyeleri de bulunuyor. 

Prime tarifeleri dâhilinde, Türk Telekom’a yeni gelen müşterilere ayrıca ilk ay tarifelerine ek 30 GB mobil internet hediye ediliyor.

Zengin içerikli tarifeler

Tarifelerle ilgili Türk Telekom Mobil Hizmetler Direktörü Yeşim Arı, “Zengin içerikli yeni Türk Telekom Prime tarifelerimizi müşterilerimizin artan internet ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle hazırladık. Bol internetli uygun tarifelerimizin yanı sıra sunduğumuz ek faydalarla müşterilerimizin her an yanlarındayız” dedi.

Türk Telekom Prime’lılar Migros Sanal Market, GittiGidiyor ve idefix.com üzerinden yaptıkları alışverişlerde ve Gastroclub üye restoranlarında indirim avantajından yararlanıyor. 

Prime’ın yeni tarifelerinden tüm Türk Telekom müşterileri taahhütlü ve taahhütsüz seçeneklerle yararlanabiliyor.

  • Prime 15 GB: Her yöne 1000 dakika, Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma, 250 SMS, 15 GB mobil internet, sınırsız WhatsApp kullanımı – 49 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Prime 20 GB: Her yöne 1500 dakika, Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma, 250 SMS, 20 GB mobil internet, sınırsız WhatsApp kullanımı, sosyal medya platformları için 5 GB internet – 59 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Prime 30 GB: Her yöne 2000 dakika, Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma, 250 SMS, 30 GB mobil internet, sınırsız WhatsApp kullanımı, sosyal medya platformları için 10 GB internet – 79 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Prime 40 GB: Her yöne 2000 dakika, Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma, 250 SMS, 40 GB mobil internet, sınırsız WhatsApp kullanımı, sosyal medya platformları için sınırsız internet. Ayrıca mobil internetten yemeyen Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Paket, TT Wifi ve Dijital Depo hizmetleri hediye – 109 TL’den başlayan fiyatlarla

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area