Ads Area

Galaxy Note20 Ultra ile hazırlanan “Şehrin Rengine #FarklıBak” dijital turu baş döndürüyor

Samsung ve seyahat uygulaması Piri, imza attıkları iş birliği ile seyahat etmeyi sevenler için İstanbul’un turistik bölgelerinden Galata ve Karaköy’ü kapsayan, “Şehrin Rengine #FarklıBak” dijital turunu hazırladı. 
 

Piri uygulaması üzerinden ulaşabileceğiniz bu içerikler, Galaxy Note20 Ultra’nın üst seviye kamera özellikleriyle yapılan çekimlerden oluşan eşsiz bir deneyim yaşatıyor. 
 


Dünyanın lider teknoloji markalarından Samsung ile şehirleri en iyi rehberlerin anlatımıyla keşfetmenizi sağlayan seyahat uygulaması Piri, yeni yerleri keşfetmeyi seven seyahat tutkunları için önemli bir iş birliğine imza attı. 
 
İş birliği kapsamında, Piri ekibi Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note20 Ultra akıllı telefonunu kullanarak Karaköy ve Galata’da fark edilmeyen, görülmeyen yerleri #FarklıBak çatısı altında Piri kullanıcılarına göstermeyi ve anlatmayı amaçladı. 
 
“Şehrin Rengine #FarklıBak” dijital turu, Galaxy Note20 Ultra’nın 50x Space Zoom ve Ultra Geniş Açı gibi üst seviye kamera özellikleriyle çekimler yapılarak hazırlandı. 
 
Proje kapsamında ayrıca 30 Ekim’e kadar Instagram hesaplarından #FarklıBak hashtag’i ve @samsungturkiye @piriguide etiketleri ile paylaşım yapan herkese hediye kodu da DM üzerinden gönderiliyor. 
 
15 durak ile şehrin rengine farklı bakın 
Proje kapsamında Galata ve Karaköy bölgesindeki şehrin rengine farklı baktıran 15 durak seçildi ve bir rota oluşturuldu. Her durağın hikâyesi ve fark edilmeyen detayları sesli bir anlatımla dijital bir tur olarak sunuldu. 
 
Rotadaki durakların tüm fotoğrafları Galaxy Note20 Ultra ile çekildi. Dinleyicilere en güzel kadrajlara dair ipuçları ve Galaxy Note20 Ultra’nın kamera özellikleri de sesli tur içinde anlatıldı. İçerikler Piri ve Samsung’un fotoğraf elçilerinden Tolga Sıtkı tarafından oluşturuldu.  
 
Dilediğiniz yerden eşsiz bir dijital tur deneyimi 
“Şehrin Rengine #FarklıBak” isimli dijital turu dileyen evinden dinleyebiliyor, dileyen gezerek bir tur deneyimi yaşayabiliyor. 
 
Gezerek dijital tur deneyimi yaşayanlara ise rota boyunca konum bazlı teknoloji ve harita eşlik ediyor. Neredeyseniz Piri konumunuzu algılıyor ve otomatik olarak bulunduğunuz durağın hikâyesini anlatmaya başlıyor. 
 
Dijital turda; Galata Kulesi, Sen Piyer Kilisesi ve Galata Surları, Sen Piyer Hanı, Kart Çınar Sokak, Kamondo Merdivenleri, Minerva Han, Karaköy Palas ve Şeref Han, Rıhtımın Gizemli Binası, Karaköy Rıhtımı, Kemankeş Caddesi, Mumhane Caddesi, Kılıç Ali Paşa Mescidi Sokak, Kılıç Ali Paşa Külliyesi, Tophane Meydan Çeşmesi gibi durakların en özel detayları ve hikâyeleri yer alıyor. 
 
Her durağa özel müziklerle harmanlanan dijital tur şimdiden büyük beğeni topluyor. Piri uygulamasını buradaki link üzerinden indirerek bu eşsiz dijital tura hemen çıkabilirsiniz:

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area