Ads Area

Canon PowerShot Zoom'un özellikleri neler?

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, yaşadığı her anı bir fotoğraf karesine sığdırmak isteyenler için yalnızca avuç içi kadar bir büyüklüğe sahip yeni ürünü PowerShot Zoom’u tanıttı. 


 

Canon PowerShot Zoom, klasik fotoğraf makinelerini kıskandıracak, yeni nesil tasarımı ile hikayenin peşini bırakmayan maceraperestleri bekliyor.

Hayatın tüm detaylarını ve renklerini en ince ayrıntısına kadar yalnızca cebinizde taşıyabileceğiniz bir makine ile bir fotoğraf karesine dönüştürebileceğinizi söyleseydik ne derdiniz? Tüm fotoğraf ve videografların heyecanlandığını duyar gibiyiz….



Canon, amatör fotoğrafçılıkta devrim yaratacak yeni fotoğraf makinesi PowerShot ZOOM’u fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. 

Yalnızca avuç içi kadar büyüklükte ve oldukça hafif olan PowerShot ZOOM, 12 megapiksel kamerası, görüntü sabitleme ve kolay kullanımı ile dikkat çeken 3 kademeli zum özellikleri ile öne çıkıyor. 

Dinamik ve yenilikçi yapısı ile adeta bir tasarım harikası olan PowerShot ZOOM sahip olduğu; 100 mm, 400 mm ve dijital olarak genişletildiğinde 800 mm zum kapasitesi ile fotoğraf tutkunlarının tüm detayları yakalamasına yardımcı oluyor.

Full HD video ve süper zum donanımlı, taşınabilir, monoküler tarzda sabit lensli bir fotoğraf makinesi olan PowerShot ZOOM, üstün ve yenilikçi özellikleri sayesinde dışarıda vakit geçirmeyi seven aileler ve vahşi yaşama uzaktan yakınlaşmak isteyen doğa tutkunları için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Canon PowerShot ZOOM’un geliştirilmiş zum performansı, kullanıcıların, uzaktaki konuları sanki yanlarındaymış gibi fotoğraflamasını ve videoya almasını sağlıyor.

İster saha kenarından, maçta gol atan bir çocuğu ister nadir görülen bir kuşu 3 kademeli zumlama ile anında optik ve dijital büyütme sayesinde tüm detaylarıyla kayıt altına almak mümkün.

 f/5,6 ve f/6,3 diyaframlarda sırasıyla 100 mm ve 400 mm optik uzak uzunluklarına ulaşabilen Canon PowerShot ZOOM, çok uzak olduğu düşünülen konulara bile net bir şekilde odaklanabiliyor.

Sadece 145 gram ağırlığında olan ancak boyutuna kıyasla olağanüstü iyi bir zum seviyesi sunan bu benzersiz tek lensli tasarım sayesinde kullanıcılar, yanlarında ağır ekipman taşımak zorunda kalmadan, tüm özel anların kaliteli fotoğraflarını ve videolarını çekebiliyor.

Sezgisel kontrol

Minimal ve ergonomik tasarımıyla Canon PowerShot ZOOM, kullanıcı dostu yapısıyla da dikkat çekiyor.  

PowerShot ZOOM; beş erişilebilir tuş, çekim ve oynatma sırasında gerek fotoğraf gerek Full HD video çekimi için tek elle kontrol ve kullanım kolaylığı için menü ekranı gibi özellikleriyle kullanıcıların yanlarından ayıramayacağı bir ürün olarak konumlanıyor.

PowerShot ZOOM’un güçlü DIGIC 8 işlemcisi kaçırılmaması gereken anlara yaşam katan net ve renkli görüntüler üretirken 10 kare/sn seri çekim hızı aksiyonların anında yakalanmasını sağlıyor. 12 megapiksel sensör donanımıyla kullanıcılar, yüksek çözünürlük ve hızlı okumadan yararlanarak vahşi yaşamı hareket halindeyken bile yakalayabiliyor. 

Hem yüz tanıma hem de 1 Noktalı AF seçeneklerini içeren sürekli otomatik odaklanma ile birlikte PowerShot ZOOM samimi aile anlarını yakalamak için de ideal yapısıyla öne çıkıyor.


Geliştirilmiş Optik Görüntü Sabitleyicisi ile PowerShot ZOOM, uzaktaki konuları çekerken veya sadece gözlemlerken dengeli ve net görüntüler üretiyor. Dışarıda gerek çekim gerek sosyal hayatı için fazla vakit geçirenler için taşıması oldukça kolay olan bu makinenin pil ömrü de çok uzun. 

PowerShot ZOOM, USB Type-C® USB-PD uyumlu cihazlardan iki saatten daha az bir sürede tam şarja ulaşıyor ve bu sayede fotoğraf tutkunlarının şarjı bitse bile kısa sürede tekrar hikayelerine devam edebilme imkanı sunuyor.

Bağlanın ve deneyimlerinizi paylaşın


Canon PowerShot ZOOM, kullanıcıların değerli anılarını korumalarına ya da anında paylaşmalarına da yardımcı oluyor. Makine, Bluetooth® bağlantısıyla desteklenen Wi-Fi aracılığıyla akıllı telefonlara görüntü aktarmaya, taramaya ve coğrafi konum etiketlemesine olanak tanıyor. Bununla birlikte kullanıcılar, Wi-Fi ve Bleuetooth bağlantısı sayesinde Canon Camera Connect uygulamasına bağlanarak uygulamanın uzaktan Canlı İzleme özelliği ile de fotoğraf çekebiliyor.

Canon PowerShot ZOOM - Temel Özellikler:

12,1 MP megapiksel sensör

100 mm, 400 mm ve 800 mm1 odak uzunlukları arasında 3 Kademeli Zumlama

Optik 4 eksenli görüntü sabitleme

24/25/30 kare/sn’de 1080p’de Full HD videolar

USB Type-C® USB-PD Uyumlu cihazlar

Wi-Fi ve Bluetooth®

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area