Ads Area

EISA, Huawei P40 Pro’yu “En İyi Akıllı Telefon Kamerası” Ve Huawei WATCH GT 2’yi “En İyi Akıllı Saat Ödüllerine Layık Gördü

Dünyanın en saygın 55 tüketici teknolojisi dergilerinden oluşan Expert Image and Sound Association (EISA), HUAWEI’yi iki ödüle birden layık gördü. 



HUAWEI P40 Pro “EISA 2020-2021 En İyi Akıllı Telefon Kamerası” ödülünü alırken HUAWEI Watch GT 2 “2020-2021 En İyi Akıllı Saat” ödülünü kazandı.




EISA, HUAWEI P40 Pro’nun tasarımını, görüntü teknolojisini ve kamera yeteneklerini överek “kendi sınıfının şampiyonu” yorumunu yaptı. 

HUAWEI Watch GT 2 için de övgülerini tekrarlayan EISA, akıllı saatin tasarım ve özelliklerine vurgu yaparak “modern bir klasiğin doğuşu” olarak tanımladı.


HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkanı Kevin Ho, “EISA tarafından ödül alan ürünlerimizden ikisi HUAWEI P40 Pro ve HUAWEI WATCH GT 2 ile galibiyet serimize devam etmekten heyecan duyuyor, tüketicilerimize yeni ve heyecan verici deneyimler sunmayı taahhüt ediyoruz” açıklamasını yaptı.


EISA, "lüks tasarımlı" HUAWEI P40 Pro'yu, telefonun mobil fotoğrafçılıkta bir başka etkileyici ilerlemeye işaret ettiğini düşünerek, akıllı telefonlarını günlük olarak çarpıcı fotoğraflar çekmek için kullananlar için mükemmel bir yardımcı olarak görüyor. 

Bu ödül, HUAWEI P40 Pro'nun faz algılamalı otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip birincil 50 megapiksel Ultra Vision Kamerasından, gelişmiş video çekimi için inanılmaz 40 megapiksel Ultra Geniş Cine Kameraya, 5x optik yakınlaştırma sağlayan 12 megapiksel periskop telefoto lensine kadar, eşsiz fotoğrafçılık yeteneklerinin bir sonucu olarak kazanıldı. 

Buna, HUAWEI P40 Pro'nun ToF 3D Derinlik Kamerası ve AI Fotoğrafçılığı özellikleri ekleniyor ve kullanıcılara EISA'nın "akıllı telefon kamera teknolojisini ileriye taşıyor" dediği birinci sınıf bir teknoloji deneyimi sunuyor.


EISA, bu yılki "En İyi Akıllı Saat" ödülünü kazanan HUAWEI WATCH GT 2’yi tasarımı, AMOLED ekranı ve fiziksel kontrolü ile "modern akıllı saatlerin yeteneklerini birleştirdiği" için övdü. 

İki haftaya kadar dayanan pil ömrü ve birçok fitness özelliği ile HUAWEI WATCH GT 2, 15 profesyonel egzersiz modunu analiz edebiliyor ve 85 özelleştirilmiş egzersiz türü kaydedebiliyor, TruSleep teknolojisi ile uyku kalitesini izleyebiliyor. 

WATCH GT 2 ayrıca kalp atış hızı ve stres seviyesini izleyebiliyor ve SpO2 seviye ölçümünü yapabiliyor. 

Dahası, HUAWEI WATCH GT 2, kullanıcıların HUAWEI FreeBuds 3'lerini kolayca eşleştirip bağlamasına ve HUAWEI WATCH GT 2 ile hareket halindeyken müzik dinlemesine olanak tanıyan Bluetooth arama, uygulama bildirimi ve yerleşik müzik depolama gibi günlük yaşam kullanımını kolaylaştıran özelliklere de sahip.


EISA üyeleri, 29 ülkeden tüm tüketici elektroniği yelpazesinde uzman medyayı içerir ve her üye, EISA'nın altı Uzman Grubundan (fotoğraf, mobil cihazlar, Hi-Fi, ev sineması ses sistemi, ev sineması ekranı ile videosu ve araç içi elektronik) bir veya daha fazlasına katkıda bulunur. 

EISA üyeleri her yıl, bu Uzman Gruplarının her birinde öne çıkan performans gösterenler olarak gördükleri bir ürün listesi belirler.




Resmi EISA Ödülü Alıntısı

EISA Akıllı Telefon Kamerası 2020-2021 - HUAWEI P40 Pro


“Seleflerinin başarısının üzerine inşa edilen HUAWEI’nin P40 Pro, sınırsız performans potansiyeli sunan Leica dörtlü lens kurulumuyla akıllı telefon kamera teknolojisini tekrar ileri taşıyor. 

Faz algılamalı otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme özellikli birincil 50 megapiksel kamerası, 5x optik yakınlaştırmaya olanak tanıyan 12 megapiksel periskop telefoto lens ve gelişmiş video çekimine olanak tanıyan 40 megapiksel ultra geniş "Cine Kamera" ile birleştirilmiştir. 

P40 Pro'nun ToF 3D derinlik sensörünü ve AI görüntü geliştirme özelliği de eklendiğinde, istenmeyen gren veya sapmalar olmadan eşsiz kalitede çarpıcı günlük fotoğraflar ve gece çekimleri yapan bir akıllı telefonunuz oluyor. Lüks tasarım, birinci sınıf ekran teknolojisi ve kolay kullanım, onu sınıfında gerçek bir şampiyon yapıyor.”


Resmi EISA Ödülü Alıntısı

EISA En İyi Akıllı Saat 2020-2021 - HUAWEI Watch GT 2


“HUAWEI’nin Watch GT 2'si, modern bir akıllı saatin yeteneklerini dairesel AMOLED ekran, fiziksel kontroller ve gerçek deri kayışı temel alan şık, üniseks bir tasarımla birleştiriyor. 

Aktif yaşam tarzlarına uygun olan bu ürün, 15 farklı spor kategorisini analiz etme ve 190'a kadar egzersiz verisine ilişkin iç görü sağlama becerisi dahil olmak üzere bir dizi fitness özelliği ve ayrıca mükemmel diyebileceğimiz iki haftalık pil ömrü sunuyor. 

HUAWEI’nin TruSleep özelliği sayesinde, uyku kalitesini analiz etmek için yapay zeka kullanılıyor ve GT 2 ayrıca kalp atışı ve stres seviyelerini izliyor. 

Bluetooth çağrısı (akıllı telefonunuzdan 150 metreye kadar), uygulama bildirimi ve yerleşik müzik depolaması da özellik listesinde yer alıyor. Modern bir klasik doğdu!”

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area