Ads Area

Acun Ilıcalı'nın 'Dijital Koleksiyoner' olduğu OPPO Reklamı Yayında

OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimleri için Acun Ilıcalı ile keyifli bir iş birliği yaptı. 


Acun Ilıcalı ve kızlarının yer aldığı 'Hayatım Benim Koleksiyonum' başlığını taşıyan reklam kampanyasında, markanın yakın zamanda Türkiye'ye getireceği yeni kulaklık ve saat modeli de ilk kez tüketicilerin karşısına çıkıyor.



Yeni nesil akıllı telefon modelleriyle Türkiye pazarında büyümeye devam eden OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimlerini tamamladı.

 Markanın reklam yüzü olan Acun Ilıcalı'nın başrolde olduğu kampanya, 'Hayatım Benim Koleksiyonum' başlığını taşıyor. Eğlenceli senaryosu ve farklı mekanlarda çekilen etkileyici görüntüleriyle dikkat çeken reklam kampanyasında Acun Ilıcalı, kızları Yasemin ve Melisa ile kamera karşısına geçerek kendi koleksiyonunu anlatıyor.

Koleksiyon değeri taşıyan fotoğraflar

OPPO'nun yeni reklam kampanyası, modern insanların birer 'dijital koleksiyoner' olma fikrine dayanıyor. İnsanlar çektikleri fotoğraflarla, kaydettikleri videolarla sadece anı biriktirmiyorlar, aynı zamanda kendi koleksiyonlarını oluşturuyorlar. 

Acun Ilıcalı, reklam kampanyasında 'Hayatım Benim Koleksiyonum' diyerek; kendi hayatından koleksiyon değeri taşıyan anları paylaşırken; Yeni OPPO Reno3 Serisi'nin üstün fotoğraf ve video özelliklerinin de altını çiziyor. 

Reno3 Serisi, şafak vaktindeki ilk güneş ışığından sessiz ve yıldızlı bir geceye kadar gerçek hayattaki güzellikleri kaydetmek konusunda farklı bir deneyim yaşatıyor. 

Seride yer alan her iki model, devrim niteliğindeki yakınlaştırma performansı ile mobil fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltiyor. Tüm bu özellikler, koleksiyon değerinde fotoğraflar çekilmesi için tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

Yeni kulaklık ve saat modelleri ilk kez görüntülendi

OPPO'nun 2020 yılında akıllı telefon haricinde ilk kez pazara sunduğu Enco W31 kulaklık modeli sonrasında, yeni kulaklık modeli ve yine Türkiye'de tüketicilerle buluşturacakları akıllı saat modeli de reklam filminde ilk kez görüntülendi.

3 günde 7 farklı mekanda çekildi

Kala Film'den Turgut Akaçık'ın yönetmenliğinde gerçekleşen 'Hayatım Benim Koleksiyonum' reklamının çekimleri üç günde, 7 farklı mekanda, sosyal mesafe kurallarına azami şekilde dikkat edilerek tamamlandı. 

Reklamda kullanılan jingle ise sadece bir reklam müziği olarak değil, başlı başına bir şarkı olması için düşünüldü ve bestelendi.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area