Ads Area

Philips TV & Sound; Yeni Ürünlerini 1-10 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleştireceği Online Etkinliklerle Tanıtacak

TP Vision; yaptığı basın açıklamasında yeni ürün lansmanını birbirinden özel online etkinliklerle gerçekleştireceğini açıkladı. 





IFA Fuarı, TP Vision’ın yıllık pazarlama planlarının her zaman önemli bir parçası olmuştur. 

Ancak, bu yıl İçinde bulunduğumuz zorlu koşullar nedeniyle katılım için alternatif bir plan yapmak zorunda kalan ekip; ziyaretçiler, çalışanlar ve iş ortaklarının üzerinde oluşturabileceği potansiyel riskleri yok etmek amacıyla bu doğrultuda karar aldı.


TP Vision, bu yıl 1-10 Eylül tarihleri arasında basın ve iş ortaklarının da katılımıyla gerçekleşecek birbirinden heyecan verici ve bilgilendirici online etkinlikler düzenliyor.


Etkinlik; 1 Eylül Salı günü saat 13:00'de Philips TV & Sound Avrupa CEO'su Kostas Vouzas’ın gerçekleştireceği Uluslararası basın toplantısıyla başlayacak. Vouzas, toplantıda şirketteki son gelişmelerden, yeni ürünlerden ve şirketin gelecek planlarından bahsedecek. 


Günün geri kalanında, medya mensuplarının davetli olduğu online etkinliklerde TP Vision’ın PQ teknoloji gurusu Danny TackTV teknolojisindeki son gelişmelerden, Philips Sound Ses Stratejisti Benoit Burette Philips ürünlerindeki premium ses özelliklerinden, Bowers & Wilkins Ürün İletişim Direktörü Andy Kerr de marka iş birliğinin getirdiği üst düzey özelliklerden bahsedecek.


TP Vision’ın Philips TV & Sound Avrupa CEO'su Kostas Vouzas, markanının gerçekleştireceği online etkinliklerle ilgili düşüncelerini:‘’ IFA 2020’ye katılamamak üzücü olsa da, Philips TV & Sound ekibinin üzerinde çalıştığı etkileyici dijital etkinlikten dolayı gururluyum. 

Medya ve iş ortaklarımıza yeni ürünlerimizi ve hikayelerini bilgilendirici ve eğlenceli bir şekilde aktarabilecek olmak heyecan verici . ’’sözleriyle aktardı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area