Ads Area

Dijital reklam hesaplarını tek bir platformdan yöneten Wask, 30 ülkeye yayıldı

Tüm dijital reklam hesaplarının tek bir platformdan daha akıllı yönetilmesini sağlayan Wask girişimi globalde büyüyor 



Geliştirmiş olduğu yapay zeka destekli ve bulut tabanlı yazılım sayesinde Facebook, Instagram, Google gibi farklı platformlardaki dijital reklamların tek bir noktadan daha verimli yönetilmesini sağlayan Wask, otomatik özellikleri ile reklam harcamalarını düşürerek daha fazla müşteri kazanılmasını sağlıyor.

 2018 yılının Ekim ayında Tarvenn Ventures’dan yatırım alan Wask, iş modelini değiştirerek 2 ay gibi kısa bir sürede 30 ülkeden ödeme yapan müşterilere ulaştı. 

Wask, farklı reklam mecralarının ek bir yerden yönetilmesine olanak sağlarken otopilot, zamanlayıcı, bütçe yönetimi ve performans karşılaştırma gibi ek özellikleriyle çok daha akıllı bir reklam yönetimi sunuyor.  

Tüm reklam hesapları için tek bir platform 
Wask; Facebook Ads, Instagram Ads ve Google Ads hesaplarının tek bir platformdan takip edilmesini ve yönetilmesini sağlıyor. Kullanıcılar tek bir tıkla reklam hesaplarını platforma entegre ederek tek bir ekrandan kolayca yönetebiliyor. 

Hali hazırda herhangi bir reklam hesabı olmayan kullanıcılar ise saniyeler içerisinde Wask platformu üzerinden yeni hesaplarını oluşturabiliyor. Basit ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde Wask, kullanıcıların tüm reklam hesaplarının verilerini tek bir ekranda anlık olarak takip etmesine imkan sağlıyor. 

Geliştirmiş olduğu yapay zeka destekli bulut tabanlı çözüm sayesinde, tüm cihazlardan dijital reklamların daha verimli yönetilmesini sağlayan Wask, geliştirdiği bütçe yönetimi, otopilot, zamanlayıcı, otomatik raporlama ve performans karşılaştırma gibi araçlar ile daha az zaman harcayarak tüm işlemlerin kolayca yapılmasına olanak sağlıyor. 

Yapay zeka ile mükemmel hedef kitle Wask’ın sahip olduğu üstün yapay zeka teknolojisi sayesinde kullanıcılar mükemmel hedef kitleler oluşturabiliyor. 

Sektör, alt sektör, iş modeli ve hedeflenen ülke gibi bazı bilgileri aldıktan sonra saniyeler içerisinde reklamlarınız için en iyi hedef kitle belirlenerek reklam verimliliğinin artması sağlanıyor. 

Bu sayede kullanıcılar hem daha az para harcıyor hem daha çok müşteri kazanıyor. Ayrıca platform yapay zeka ile her reklam için bir skor belirleyerek reklam verimliğinin kolayca takip edilmesini sağlıyor.  

Benzersiz özelliklerle reklamlarınızı akıllı hale getirin 
Wask tüm reklamları tek bir platform üzerinde kolayca yönetilmesini sağlarken, diğer yandan benzersiz özellikleri ile reklamları çok daha akıllı hale getiriyor. 

“Otopilot” özelliği ile aktif reklamlar anlık olarak takip edilerek verimsiz reklamlar anında sonlandırılırken, “Zamanlayıcı” özelliği ile kullanıcılar istedikleri bir tarihe görev oluşturarak reklamlarını otomatik olarak başlatabiliyor veya sonlandırabiliyor. 

“Performans Karşılaştırma” özelliği ile istenilen reklamların performansları karşılaştırarak hangi reklamın daha verimli olduğu takip edilebiliyor. Böylece Wask kolay bir bütçe yönetimi sunarken hem zamandan hem paradan tasarruf ettiriyor. 

E-ticaretten ajanslara, kurumsal firmalardan mobil uygulama geliştiricilerine kadar birçok farklı sektörden kullanıcıya ulaşan Wask, kullanıcılarına %70’e kadar az harcamayla 3 kat daha fazla müşteri kazandırmayı vaat ediyor.  

“Küresel bir oyuncu olmayı hazırlanıyoruz” 
Wask kurucusu Ercan Pilcioğlu; “Wask, bundan 18 ay önce bir dijital danışman kiralama platformu olarak hayata geçti ve küçük bir ekiple güzel işler yapmaya başladık. 

Daha sonra Tarvenn Ventures bize yatırım yaptı ve her gün yanımızda oldu. Eski iş modelimizin temelini oluşturan dijital danışmanlık hizmeti pazardaki ihtiyacı ve odaklanmamız gereken yerleri gösterdi. 

Dijital reklamcılık alanındaki ihtiyacı, eksikleri ve büyük talebi bu süreçte fark ettik. 2 ay önce iş modelimizi pivot ederek Wask’ı yapay zeka destekli bir dijital reklam yönetim platformuna çevirdik. Bundan sonraki süreç ise hayallerimizin çok ötesine geçti. 

Çok kısa sürede 30 farklı ülkeden binlerce kullanıcıya ulaştık. Öyle ki 2020 yılının ikinci yarısı olarak planladığımız Amerika maceramızı öne çektik ve operasyonumuzun bir kısmını Amerika’ya taşıyarak küresel bir oyuncu olmaya hazırlanıyoruz. 

Bu süreçte her zaman yanımızda olan, bizimle birlikte çalışan, ter döken, bize yatırımcıdan ziyade takım arkadaşı olan Tarvenn ekibine ve Mustafa Kopuk’a çok teşekkür ederim. 

1 seneden kısa bir süre içerisinde hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ads Area