Ads Area

PUBG Mobile’dan toplam 50 bin dolar ödüllü özel turnuva

Rusya, Kazakistan ve Türkiye’de düzenlenecek Oppo R.T.K. Series turnuvası ile mobil dünyanın eğlencesi rekabetle buluşacak. 


20 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak karşılaşmalar, tüm PUBG Mobile hayranlarını bekliyor. Tencent ve StarLadder, 2019 içerisinde dünyanın çeşitli bölgelerinde PUBG Mobile turnuvaları düzenleyeceklerini duyurdu. 

Bu turnuvalar dizisinin Rusya, Kazakistan ve Türkiye ayağını oluşturacak olan Oppo R.T.K Series, 20 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında, Battle Royale oyununun hayranlarını bekliyor. 

Final aşamasına 12 takımın katılacağı turnuvanın toplam 50 bin dolarlık ödül havuzu olacak. 

 Oppo R.T.K. Series turnuvalarındaki oyunlar TTP (Üçüncü şahıs) modunda oynanacak ve Erangel, Miramar, Sanhok ve Vikendi haritaları kullanılabilecek. 

Tüm bölgelerde düzenlenecek açık elemelere toplam 512 takım kabul edilecek. Daha sonra, en güçlü 24 takım kapalı elemelere katılmaya hak kazanacak.

Her bölgenin finalinde kapalı elemeden gelen 14 takım ile 2 davetli takım yer alacak. Buradan çıkacak olan 4 takım, bölgeyi turnuvanın küresel finalinde temsil edecek.  

Türkiye elemeleri 3-6 Haziran’da 

Üç bölgeden toplam 12 takımın katılacağı finallere, organizatörler de oyun yayıncılarından oluşan 4 takımı davet edebilecek. Takımlar iki gün sürecek olan final müsabakalarında toplam 50 bin dolarlık ödül havuzundan pay almak için karşı karşıya gelecek. 

 Elemelere katılım http://pubgmobile.starladder.com adresinden yapılacak ve Türkiye elemeleri 3—6 Haziran arasında gerçekleştirilecek.

 Turnuvanın 1.’si 20 bin dolar, 2.’si 10 bin dolar, 3. ve 4.’lerinin her biri 5 biner dolar, 5.’den 8.’ye kadar sıralamaya giren takımların her biri ise 2 bin 500’er dolar ödül kazanacak.

Ads Area