Ads Area

A101’den Oyun Tutkunlarına Özel Fırsatlar...

Oyun tutkunları bu hafta mutlaka A101’e uğramalı. A101’in teknoloji ürünleri arasında yer alan Piranha Gaming Mouse, kulaklık ve klavye ürünleri uygun fiyatları ve güçlü performanslarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyorlar. 

Ayrıca Piranha Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Hi-Level 49” LED TV, Honor 9 LITE cep telefonu ve Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici bu haftanın diğer teknoloji fırsatları arasında. 

 Bu haftanın yıldızı Piranha Gaming Seti, mouse, kulaklık ve klavye’den oluşuyor. Piranha Gaming Klavye 7 renk led ışıklarıyla farklı bir oyun deneyimi yaşatırken, metal gövdesi ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 

Piranha Gaming Mouse ise yine led ışıklarıyla birlikte oyuna hareket katacak 6 özel tuşa sahip. Ergonomik yapısıyla oyunu daha da keyifli hale getiriyor. Yüksek performanslı Gaming Kulaklık ise kırmızı led ışıklı tasarıma ve 40 mm hoparlör ünitesine sahip. 

Piranha klavye 49.95 TL’den, mouse 29.95 TL’den, kulaklık ise 59.95 TL’den satışa sunuluyor. Piranha Kablosuz Bluetooth Kulaklık ile Kablolara Veda... Bu hafta 34.95 TL’den satışa sunulan Piranha Kablosuz Bluetooth Kulaklık ise hem android hem ios cep telefonlarla uyumlu. Spor kullanım ve her yerde kablosuz müzik dinleme keyfi sunuyor. Şarj edilebiliyor ve 2 yıl garantiye sahip.  

Geniş Ekranda TV Keyfi.... 
Geniş ekranda TV keyfi yaşamak isteyenler için A101, bu hafta Hi-Level 49” FULL HD LED TV’yi öneriyor. Ürün tüm A101’lerde 1.799 TL’den satışa sunuluyor. Dahili uydu alıcısı, 1 adet scart, 2 adet HDMI girişi bulunan televizyon duvara asma aparatı hediyeli. Ayrıca 9 taksit seçeneği ve Vestel Teknik Servisi güvencesiyle 2 yıl garantiye sahip. 

Şık ve Becerikli....Honor 9 LITE 
A101’in en çok ilgi gören teknoloji ürünleri arasında yer alan Honor 9 LITE cep telefonu bu hafta 1.199 TL’den satış sunuldu.24 saatte servis garantisi ile en hızlı servis süresine sahip telefonlardan biri olan Honor 9 LITE, geniş full HD ekran, 13 MP + 2 MP’lik çift ön ve arka kameraya sahip. 

Yüz tanıma, özel ayna tasarımının yanı sıra GPU Turbo özelliği ile ise güçlü bir oyun performası sunuyor. . 

Mercusys ile internet evinizin her yerinde... 
A101’in bu hafta satışa sunduğu ilgi çekici ürünlerden biri de Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici. Tek tuşla mevcut internet ağınızı genişletme imkanı sunan ürün, üç anteni ile arka odalarda ya da üst katta çekmeyen internet sorununa çözüm buluyor. Ürün, tüm A101’lerde 69.95 TL’den satılacak.

Ads Area