Ads Area

reeder ürünlerine özel koruma kampanyası

Türkiye’nin teknoloji markası reeder, zengin ürün portföyüne ek, cep telefonu ve tablet kullanıcılarına özelleştirilmiş hizmet paketleri sunuyor.

reeder’ın teknoloji severler için özel geliştirdiği hizmet paketlerireeder ürünlerine ek olarak sunuluyor. 


Hizmet alternatifleri arasında; Reedshell (Kasko); Güvence, +1 Yıl Ek Garanti, +3 Yıl Ek Garanti, Premium ile Kurulum ve Eğlence paketleri yer alıyor. 

 Türkiye’nin teknoloji markası reeder, teknoloji severleri yakından düşünmeye devam ediyor. reeder, kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak geliştirdiği özel koruyucu hizmet paketlerini, zengin ürün portföyüne ekleyerek kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

 reeder’ın cep telefonu ve tablet kullanıcılarının en çok yaşadığı sorunlar ve kullanıcıların beklentilerine özel geliştirdiği koruyucu hizmet paketleri Reedshell (Kasko); Güvence, +1 Yıl Ek Garanti, +3 Yıl Ek Garanti, Premium ile Kurulum ve Eğlence paketlerinden oluşuyor.  

Her Beklentiyi Karşılayan Özel Paketler 

Reedshell (Kasko) paketi, kaza sonucu kırılma, sıvı teması, gasp, kapkaç, hırsızlık ve yüksek voltaj gibi sebeplerden ötürü yaşanan mağduriyetleri gideriyor. Güvence Paketi, satın alınan reeder ürününün teknik servis işlemlerinde yüzde 50 indirim oranımı sunuyor.  

Ek Garanti paketleri, bir ve üç yıllık garanti ömrünü uzatma paket alternatifleri sunuyor. 

Premium paketi farklılaştırma hizmeti olup, reeder ürünlerini Premium paketi ile satın alan kullanıcılara, reeder’ın avantaj fırsatlarından her daim yararlanma imkanı sunuluyor: 

• Reeder.com.tr üzerindenürünleri yüzde 15 indirimli satın alma 
• Tüm reeder cihazlarını kapsayacak şekilde teknik servis işlemlerinde yüzde 15 indirimden yararlanma 
• Müşteri hizmetleri ile görüşmede ve ticari gönderimlerinde öncelik tanınması 
• Ürünün herhangi bir problemi olduğunda kapıdan kargo ile gönderim Kurulum ve Eğlence paketi, kullanıcılara ürünün kurulumunu tamamlanmış bir şekilde ve en popüler oyun ve uygulamaların yüklenmiş bir şekilde gönderilmesini kapsıyor. 

reeder ürünlerini satın alan kullanıcıların talep ettikleri takdirde ürünlerine ekleyebildikleri bu hizmetler https://reeder.com.tr/hizmetler.html/adresinde belirtilen satış fiyatları üzerinden telefon ve/veya tablet ile birlikte sipariş edilebiliyor.

Ads Area