Ads Area

Canon, HunkelerInnovationdays 2019 Fuarı’nda Yeni Otomasyon Fırsatlarını Tanıttı

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, HunkelerInnovationdays 2019’da müşterileri için yüksek değer katan uygulamalarla geniş dijital baskı çözüm seçeneklerini sergiledi. 


Aynı zamanda, Canon fuarda uzmanlığı ile ziyaretçilerin işlerini büyütmeleri için baskının duygusal gücünü nasıl kullanacaklarına dair yolları da gösterdi. 

Dünyanın en iyi yeni nesil dijital baskı teknolojilerinin sergilendiği HunkelerInnovationdays 2019’a katılan Canon, fuarda yeni otomasyonlu uygulamalarından; yayıncılık ve tanıtım materyallerinin hazırlanmasına kadar geniş yelpazedeki ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. 

Standında OcéProStream 1000, OcéVarioPrint i300 ve Canon image PRESS C10000VP üç dijital baskı teknolojisini tanıtan Canon ayrıca canlı tanıtım etkinliklerine de yer verdi. Canon, canlı demo ürünlerinde yer alan PRISMA iş akışı çözümlerini de paylaştı.  

Otomatik Süreçler ile Verimlilik Artıyor 

OcéVarioPrint i300, lansmanı yeni gerçekleştirilen Hunkeler DocuTrim yaprak beslemeli sonlandırma çözümü ile entegre bir şekilde çalışıyor. Çok işlevli iş akışı, müşterilerin kesme, delik açma ve ardışık istifleme süreçlerini otomatik hale getirmelerine yardımcı oluyor. 

Bu özelliğiyle OcéVarioPrint i300, yüksek kalitede direkt posta göstericiler ve dergiler dahil pek çok farklı uygulamayı üretme esnekliğinin verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor. 

Güçlendirilen Yeni Sistemleri de Tanıtıldı Fuarda tanıtılan bir diğer ürün OcéProStreamise diğer canlı iş akışı çözümleri arasında kesme-yığma üretimi için bir sonlandırma hattı sunan HunkelerGeneration 8 ile entegre bir şekilde çalışıyor. 

Canon, OcéProStream ürününe opsiyonel Entegre Kalite Kontrol ekleyerek sistemini güçlendiriyor. Bu sistem sayesinde OcéProStream, dinamik değişken formatlı boyları işleme becerisine ek olarak daha fazla medya seçeneğiyle birlikte çalışabiliyor. Güçlendirilmiş bir kağıt iletimi ve kurutma istasyonu özelliğiyle de 300 gsm ağırlığa kadar kağıtları destekleyebiliyor. 

Yayıncılıktan Tanıtıma Kadar Destek Canon’dan 

Canon, standını ziyaret edenlereCanon’un dijital baskı çözümleriyle elde ettikleri baskıyı ve gerçek zamanlı verileri kullanarak tanıtım kampanyalarından nasıl daha fazla değer elde edebileceklerini ve kişiye özel iletişimleri nasıl oluşturabileceklerini gösterdi.
Bu kapsamda, foto muhabiri Horst A. Friedrichs tarafından çekilen Britanya’daki son yirmi yılın alt kültürlerini sergileyen görselleri içeren “Speed” kitabının OcéProStream 1000 ile basılmasını sağlayan Canon, marka sahiplerinin ve içerik yayıncılarının baskıyı kullanarak nasıl duyguları harekete geçirebileceklerini, görsel anlamda iddialı bir yolla gösteriyor. 

Aynı zamanda “Speed” projesi için takvimler, dergiler, broşürler, kitapçıklar, el ilanları, kartpostallar, birinci sınıf direkt postalar, posterler ve faturalar gibi çeşitli baskı uygulamasını da sergiledi.  

İş Akış Tasarımının Öncüsü: PRISMA 

Çok yönlü ve sezgisel iş akışı yazılımı portföyü PRISMA içerikli Canon ürünleri, veri girişi ve baskı öncesi görevlerden, üretim yönetimi ve iş akışı tasarımına kadar endüstriyel baskı hizmeti sunanların baskı üretimi taleplerini karşılıyor. PRISMA iş akışı çözümleri müşterilerin iş akışının tamamında otomasyonun sunduğu avantajlardan eksiksiz bir şekilde yararlanmasını sağlıyor.

Ads Area