Ads Area

Aklın sınırlarını zorlayan turnuva

Sıra dışı zihin oyunları turnuvası Red Bull Escape Room’da heyecan devam ediyor. 

27 Ekim’de başlayan ve bir kez daha aklın sınırlarını zorlayacak olan turnuva 30 Aralık’ta son bulacak. Türkiye şampiyonu, 23 ülkenin katılacağı Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 

Kayıtlar https://mindgamers.redbull.com/escape/tr-TR adresinde devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda Türkiye elemeleri devam ediyor. 

Yaratıcılık, mantık, görsel düşünme, müzik yeteneği, bellek ve stratejinin fark yaratacağı turnuvada dünyanın en başarılı kaçış odası takımı aranıyor. 


Oyuncuların 20 dakika içinde bütün gizemleri ve çok oyunculu bilmeceleri çözmek için en parlak zihin becerileriyle iletişim yeteneklerini ortaya koymak zorunda olduğu Red Bull Escape Room’da geçtiğimiz hafta Konya’da başlayan elemeler sırasıyla Kayseri, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve Bursa’da devam edecek ve 30 Aralık’ta son bulacak. Elemelere sadece 16 yaşından büyükler katılabilecek.

Çevrimiçi elemeleri geçtikten sonra oluşturulacak 4 kişilik takımların mücadelesinden galip çıkan oyuncular, Mart 2019’da 23 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek 

Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak. Çevrimiçi elemelerde kayıtlar https://mindgamers.redbull.com/escape/tr-TR adresinden devam ediyor.

Ads Area