Ads Area

Yeni Samsung Galaxy Note 9 Vodafone Da Satışta

Dijital yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 akıllı telefonu satışa sundu.

Vodafone’lular, Samsung’un her yıl merakla beklenen “Note” serisinin yeni üyesi Galaxy Note 9’a akıl almaz tekliflerle sahip olabiliyor. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, abonelerine son teknoloji akıllı telefonları ayrıcalıklarla sunmaya devam ediyor.

Vodafone, tüm dünyada eşzamanlı olarak 9 Ağustos’ta New York’ta düzenlenen “Galaxy Unpacked 2018” etkinliğiyle tanıtımı yapılan yeni Samsung Galaxy Note9 akıllı telefonu satışa sundu.

Okyanus Mavisi, Gece Siyahı, Lavanta Morurenklerinde üretilen ve KDV dahil 6.499TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Samsung Galaxy Note9, Vodafone’dan tarifeye ek 18, 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle ve ayda 110 TL’den başlayan ek ödemelerle satın alınabiliyor.


Cihaz,Samsung IconX 2018 Bluetooth Kulaklık hediyesiyle birlikte geliyor. Vodafone, bir ilke de imza atarak Samsung Galaxy Note 9 lansmanına özel olarakScotty ile işbirliği yaptı. 

Buna göre, yeni SamsungGalaxyNote 9 akıllı telefonunu17 Ağustos Cuma gününe kadar onlinemağazadan alanVodafone Red müşterilerine cihazıİstanbul’daaynı gün içindehızla ulaştırılıyor. Engin Aksoy: “Yeni GalaxyNote 9’u Vodafone ayrıcalıklarıyla sunuyoruz” 

Dünya çapında mobil teknolojileri ayrıcalıklı tekliflerle tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, mobil iletişimde son teknolojileri dünyayla aynı anda sunma hedefiyle abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştirmeyedevam ediyoruz. 

Bu kapsamda, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni amiral gemisi GalaxyNote 9’u akıllı cihaz portföyümüze katarak, telefonundan her şeyi bekleyen müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz. Tüm dünyada merakla beklenen Samsung Galaxy Note 9’u,Vodafone ayrıcalıklarıyla sunuyoruz. 

Piyasadaki en iyi ve gelişmiş özellikleri bünyesinde toplayan bu telefonun, Vodafone ayrıcalıklarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip popüler akıllı telefonlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz.”  

Hepsi bir arada iş istasyonu 
Güçlü kamerası ve üstün performansı ile fark yaratan Samsung Galaxy Note 9, “hepsi bir arada iş istasyonu” (all-in-oneworkstation) özelliği sayesinde kullanıcılarına adeta bilgisayarlarını cepte taşıma imkânı veriyor.

6.4inçlik ekranıyla piyasadaki en büyük ekranlı akıllı telefon olma özelliğini taşıyan yeni GalaxyNote 9,128 GB depolama, 4000 mAh pil, çift hoparlör ve çift kamera içeriyor.

Çekilecek fotoğraftaki manzara, insan, obje gibi unsurları belirleyip ilgili renk ve ısı ayarlarını gerçekleştirebilen cihaz,fotoğraf çekilirken gözünü kapatan olursa otomatik uyarı veriyor. 

Gelişmiş AR emoji karakterler ile dikkat çeken GalaxyNote 9, Bluetooth özellikli yeni S-Pen sayesindetelefonu uzaktan yönetme imkânı da sunuyor.

Ads Area