Ads Area

WhatsApp Medya Görünürlüğü özelliği

WhatsApp yenilikler ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Son olarak, Google Play Beta Programı üzerinden sunulan yeni güncelleme ile Android için WhatsApp Medya Görünürlüğü özelliği adlı yenilik kullanıcılarla buluşturuluyor. 

WhatsApp kullanıcılarını çok sevindirecek yenilik! WhatsApp medya görünürlüğü özelliği ne işe yarıyor? Android için WhatsApp Beta 2.18.194 sürümü ile birlikte uygulama yeni bir özelliğe kavuşuyor. 
İlk olarak Android için WhatsApp Beta 2.18.159 sürümünde kendisini gösteren ancak hemen sonrasında gelen güncelleme ile yok olan yeni Medya Görünürlüğü özelliği kullanıcıların bir derdine çare oluyor. 

Yeni sürümle birlikte geliştirilmiş olarak gelen WhatsApp Medya Görünürlüğü özelliği sayesinde, kullanıcılar Galeri içerisinde yer alan paylaşılmış medyaları gizleme olanağına kavuşuyor. Hatta yeni sürümde ister sohbetler ister gruplar için bu özelliğin etkinleştirilmesi ya da devre dışı bırakılması da mümkün. 

 Örnek olarak, en güncel beta sürümünde Kişi Bilgisi menüsünü açtığınızda Medya Görünürlüğü adlı yeni seçenek doğrudan karşınıza çıkıyor. Bu özelliği seçtiğiniz zaman da ise sizlere davranışı özelleştirme şansı sunuluyor. 

“Bu sohbetten yeni indirilen medyaları telefonunuzun galerisinde göstermek istiyor musunuz?” şeklinde açılan pencere üzerinden Varsayılan (Evet), Evet veya Hayır seçeneklerini seçmeniz mümkün. Bu sayede galerinizdeki karmaşanın da önüne geçmiş olabileceksiniz. Tekrar altını çizelim, bu özellik sadece ama sadece yeni indirilen medyalar ile çalışabiliyor. 

WhatsApp medya görünürlüğü Kişi Bilgisi menüsü için platformun daha birçok yenilik yapması bekleniyor. Bu beklentiler arasında sohbetler için farklı duvar kağıtları seçme veya belirli sohbetlerde okundu bilgisi ile son görülme detaylarını devre dışı bırakma gibi detaylar olduğunu da belirtelim. 

WhatsApp yenilikleri dur durak bilmiyor! Bakalım WhatsApp, sunacağı sonraki beta sürümler ile daha hangi başka özelliklerinin testini gerçekleştirecek?.kaynak:shiftdelete
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area