Ads Area

Playerunknown’s Battlegrounds’un Aksiyon Dolu Haritası Sanhok Artık Pc’de

PC’de PUBG oynayanlar için küçük, yoğun ve yeni bir harita Yeni Event Pass tanıtıldı: Sanhok Eşyaları ve Ödül Paketi Mini Royale’e hoş geldiniz! 

Güneydoğu Asya’dan ilhamla yaratılan, daha hızlı bir çarpışma için tasarlanmış 4x4 kilometrelik PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) haritası Sanhok, PC’de PUBG oynayan herkes için ücretsiz indirilebilen bir yama olarak yayımlandı. 

PUBG Corporation (PUBG Corp.), Sanhok’un tam sürümüyle aynı anda, oyunun hayranlarının bir üst seviyeye geçerek, günlük ve haftalık görevleri tamamlayarak ödüller, eşyalar kazanabileceği Event Pass’i de tanıttı. 
Event Pass: Sanhok, 22 Haziran - 21 Temmuz tarihleri arasındaki kısıtlı süre için erişilebilir olacak. Sanhok, yepyeni haritayı deneyimleme ve aktif geliştirme sürecinde geribildirimde bulunabilmeleri fırsatını sağlayan bir test periyodu sonrasında, PC için yayımlandı. 

4x4 km’lik alandaki Sanhok coğrafyası, ilhamını Güneydoğu Asya’nın kıyılarındaki çeşitli adalardan, dev su yollarından, gizli yeraltı mağaralarından, farklı yapı ve köylerden alarak, oyunculara savaşma ve hayatta kalma için mekan çeşitliliği sunmayı hedefliyor. 

22 Haziran-21 Temmuz'da Event Pass: Sanhok zamanı! Sanhok’un tam sürümüne ek olarak, PC’deki PUBG oyuncuları, oyundaki gelişmelerini takip etmenin yepyeni bir yoluna kavuşurken, Event Pass: Sanhok ile oyun içi eşyalar da kazanabilecek. 

Event Pass: Sanhok’a özel kıyafetlere ve silah kılıflarına erişebilmek için oyuncuların çeşitli görevleri tamamlamaları ve oyundaki belirli aşamaları geçmeleri gerekiyor. 

Bütün oyuncuların katılabildiği Event Pass: Sanhok görevleri, sadece oyunu oynayarak ödüller kazandırıyor. Ek kozmetik eşyalar ve ödüller ise 9,99 dolar fiyatla satın alınabiliyor. 

Event Pass: Sanhok, 22 Haziran - 21 Temmuz tarihleri arasında, kısa bir süre için erişilebilir olacak. Sanhok ve Event Pass: Sanhok hakkında daha fazla bilgi almak için https://sanhok.playbattlegrounds.com/adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Son hayatta kalanın kazandığı, aksiyon dolu bir battle royale deneyimi sunan PUBG’de 100 oyuncu Erangel, Mirimar ve yeni duyurulan Sanhok adlı üç haritadan birine bırakılarak oyuna başlıyor. Başta hiçbir eşyası olmayan oyuncular, silah, kaynak ve araçları temin etmek zorundalar. 

Oyuncular grup olarak ya da tek tek düşmanları alt ederek oyunu kazanabilirler. PUBG, PC, Xbox Game Preview programının bir parçası olarak Xbox One, iOS ve Android platformlarında oynanabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area