Ads Area

Vestel TV’lerde Dünya Kupası’na Özel V Hepyeni abonelik indirimleri

Vestel, 2018 FIFA Dünya Kupası’na özel olarak hazırladığı kampanya kapsamında TV’lerde V Hepyeni abonelik indirimi sunuyor. 

V Hepyeni aboneliği ile Vestel TV alanlara 1 yıllık Digiturk üyeliği de hediye ediliyor. 

Vestel, 14 Haziran-15 Temmuz arasında tüm dünyayı ekrana kilitleyecek spor organizasyonu 2018FIFA Dünya Kupası için hazırlıklarını tamamladı. 

Tüm televizyonlarında V Hepyeni abonelik indirimine giden Vestel, bu kapsamda televizyonlarını VHepyeniile alanlaraDigiturk Ailenin Yıldızı paketine 1 yıllık abonelik de hediye ediyor. 
‘Dünya Kupası büyük ekran TV’de izlenir’ diyenleri satış noktalarına bekleyen Vestel, 4K Smart 55 inç TV’leri ayda 110 lira, 4K Smart 65 inç TV’leri ayda 152 lira ve 75 inç V-UHD Smart TV’leri de ayda 305 lira V Hepyeni abonelik fiyatıyla satışa sunuyor.

30 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında Vestel’den V Hepyeni aboneliği ile televizyon alanlar, televizyonlarını 24 ay sonra yeni modelle değiştirebiliyorlar.

Bu da şimdi V Hepyeni aboneliği üzerinden TV sahibi olan tüketicilere, tercih ederlerse 2020 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası’nıyeni model televizyonla izleme imkanı sunuyor.  

V Hepyeni nedir? 
V Hepyeni aboneliği, tüketicinin; Vestel'in yeni teknoloji ürünlerine 24 veya 36 ay taksit seçenekleri ile sahip olmasını, bu sürenin sonunda bir üst teknolojiyle yenilenmesini istediği takdirde, ürünün daha yeni teknoloji ürünler ile değiştirilip aynı ilişki kapsamında devam etmesini sağlayan bir sistem. 

Tüketici dilerse sözleşmede belirtilen borç tutarını yine sözleşmede belirlenen vadeye ve taksit tutarlarına uygun olarak ödeme yapıp sözleşmesini sona erdirebilir. Bilgi için: https://www.vhepyeni.com.tr/

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area