Ads Area

General Mobile GM 8 Ayda 46,43 TL taksitle

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, Turkcell’e özel bir kampanya başlattı. 

Kampanya kapsamında General Mobile GM 8 model akıllı telefonlar ayda 46,43TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell mağazalarında yeni sahiplerini bekliyor. 

En güncel teknolojiyi ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcıyla buluşturan General Mobile, 2018 yılının başında piyasaya sunduğu GM 8 modeli için Turkcell ile ortak bir kampanya başattı. 


Kampanya kapsamında, AndroidOne ailesinin üyesi olan, yeni nesil 18:9 ekran tasarımı ve 13 MP flaşlı ön ve arka kamerasıyla dikkat çeken GM 8; Turkcell mağazalarında tarifeye ek ayda 46,43TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. 

Ayrıca, 5.5 inç gorillaglass ekranı, 13 MP flaşlı selfie kamerası ve dünyanın ilk AndroidOreo GO edition işletim sistemine sahip olma özellikleri taşıyan GM8 GO ise, Turkcell mağazalarında tarifeye ek 38,5TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenilerine sunuluyor. 

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 12 aydan 48 aya kadar taksit seçenekleriyle Turkcell mağazalarından GM8 ve GM 8 GO’yu satın alabilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area