Ads Area

HUAWEI P20 Pro kazanma şansını yakala

Turkcell ve HUAWEI tarafından“Şimdi Türkiye’nin güzelliklerini paylaşma vakti!” sloganıyla başlatılan yarışma kapsamında Türkiye’nin güzelliklerini yansıtan fotoğraflarını Turkcell sosyal medya hesaplarını etiketleyerek paylaşan 3 kişi, HUAWEI P20 Pro kazanma şansını yakalayacak. 

HUAWEI ve Turkcell, “ŞimdiTürkiye’nin güzelliklerini paylaşma vakti!” sloganıyla bir fotoğraf yarışması başlattıklarını duyurdu. Yarışma kapsamında 

Türkiye’nin güzelliklerini yansıtan fotoğraflarını#BenimGözümden etiketi ile Turkcell’in sosyal medya hesaplarını(www.twitter.com/Turkcellvewww.instagram.com/Turkcell) etiketleyerek paylaşan katılımcılar,HUAWEI P20 Pro kazanma şansına sahip olacak. Yarışma jürisinde deneyimli gazeteci CoşkunAral’ın yanısıra fotoğrafçı Cuma Çevik ve fotoğrafçı Merve Ceran Çevik de yeralıyor.


Jüri tarafından seçilecek enyaratıcı 3 fotoğrafınsahibi HUAWEI P20 Pro kazanacak. 12Haziran Salıgünü son bulacak yarışmada kazananlar,15 Haziran saat 15.00’e kadar Turkcell’in Twitter (www.twitter.com/Turkcell) veInstagram (www.instagram.com/Turkcell) hesaplarından duyurulacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area