Ads Area

Amazon Web Services medya hizmetleri için 5 yeni çözümünü tanıttı

AWS Elemental Media Services; video sağlayıcılarının inovasyonu hızlandırmasına, güvenilirliği geliştirmesine, ölçeği genişletmesine, teklifleri kazanca dönüştürmesine ve buluttaki canlı veya on-demand video içeriğini işlemek için gereken toplam maliyeti azaltmasına olanak tanıyor. 

Amazon Web Services (AWS), her tür video sağlayıcısının bulutta güvenilir, esnek ve ölçeklenebilir video teklifleri yaratmasını kolaylaştıran entegre hizmet paketi AWS Elemental Media Services'ı tanıttı. 

AWS Elemental video çözümlerini temel alan beş yeni bulut hizmeti, müşterilerin farklı platformlardaki izleyicilere en iyi video tecrübesini sağlamaları için gerekli profesyonel özelliklere, görüntü kalitesine ve güvenilirliğe sahip canlı ve on-demand videolarda uçtan uca iş akışları oluşturabilmelerini sağlıyor. 

AWS Yönetim Konsolu'nda birkaç tıklama ile müşteriler özelleştirilmiş video uygulamaları yaratabiliyor ve büyük ön yatırımlar yapmadan, sadece kullandıkları teknolojiler için ödeme yapabiliyorlar.
Günümüzde tüketiciler eğlence, spor, haber, eğitim, sosyalleşme veya kurumsal uyum gibi alanlarda tabletler, akıllı telefonlar, internete bağlı TV'ler ve uydu alıcıları da dahil olmak üzere tüm cihazlara en iyi video deneyiminin güvenli bir şekilde aktarılmasını bekliyor. AWS Elemental Media Services, video veri merkezleri için pahalı ekipman alma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 

Bu hizmetler, video yapım sürecinde alışılagelmiş karmaşık ve büyük efor gerektiren işlemleri otomatikleştiriyor. AWS Elemental Media Services ayrıca, teknolojilerin çabuk eskimesi sebebiyle kullanılamaz hale gelen altyapılar için harcama yapılmasını önlüyor. 

AWS Elemental'ın yüksek kaliteli video çözümlerini AWS'nin güvenlik, dayanıklılık, kullanılabilirlik ve ölçeklenebilirlik özellikleriyle birleştiren AWS Elemental Media Services ile video sağlayıcıları, şirket içi video altyapısı oluşturmak ve bunların bakımını sağlamak yerine bulut üzerinde harika video içerikleri yaratmaya ve yayımlamaya odaklanabiliyorlar. 

AWS Elemental Media Services'a dahil olan hizmetler şunlar
• AWS Elemental MediaConvert: On-demand video içeriğini yüksek kalitede video kod çevrimi ve TV yayını düzeyinde özelliklerle neredeyse tüm aygıtlarda yayımlamak üzere formatlayabilir ve sıkıştırabilirsiniz. 

• AWS Elemental MediaLive: Televizyonlar veya bağlı cihazlar için TV yayını kalitesinde canlı videolar kodlayabilirsiniz. Televizyon kanallarını veya canlı yayınları izleyenlerinize güvenilir bir şekilde aktarabilirsiniz. 

• AWS Elemental MediaPackage: Canlı video akışlarını, zengin kayıttan yürütme özellikleriyle internete bağlı cihazlara aktarım için hazırlayabilir ve koruyabilirsiniz. 
• AWS Elemental MediaStore: Ortam için optimize edilmiş yüksek performanslı bir bellekten video yayımlayabilirsiniz. 
• AWS Elemental MediaTailor: İzleyici etkileşimini ve kazancınızı artırmak için kaliteden ödün vermeden videonuza hedefli reklamlar ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area