Ads Area

world card her 100 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL veriyor

24-26 Kasım 2017 tarihlerinde giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat ve elektronik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL, toplamda 45 TL Worldpuan!
Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 45 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş için 15 TL Worldpuan kazanılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 45 TL Worldpuan kazanabilir. 


Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir. 

Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir. 

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area